Kitchenwiz – så gott som klart

Kitchenwiz – en matkasse för den kräsne

Kitchenwiz startades av Per och Helena Hamberger år 2009, eftersom de ville lansera en matkasse som gav kunderna mer tid till att äta och umgås. Maten i kassen håller alltid högsta kvalitet och är lagad med stor kärlek till matlagningskonsten. Per Hamberger är köksansvarig på Kitchenwiz, och har en gedigen bakgrund inom restaurangbranschen. Han har bland annat jobbat på tvåstjärniga Michelinkrogar i Frankrike och i USA, och har tillsammans med frun Helena drivit det anrika Råda Säteri i många år. Konceptet som Kitchenwiz erbjuder går ut på att maten till stora delar redan lagats och förberetts när den levereras till dig. Detta innebär att du bara behöver lägga ner ca 15 minuter på att avsluta dagens rätt och sedan servera den. Perfekt för den som vill ha mer tid över till att faktiskt äta maten och umgås med vänner och familj, samtidigt som man inte vill kompromissa med kvaliteten.

kitchenwiz

Vad ingår i matkassen från Kitchenwiz?

Matkassen från Kitchenwiz har fått namnet Already och finns tillgänglig för en till sex personer. Leverans sker varje vecka till ett upphämtningsställe, alternativt hem till din dörr mot en kostnad på 100 kronor. Kassen innehåller tre välkomponerade middagar, och ingredienserna håller alltid hög kvalitet och är ofta producerade lokalt. För närvarande så kan Kitchenwiz beställas inom Göteborg med omnejd, och leverans till dörren sker inom hela Storgöteborg.

Vad behöver jag göra själv?

Rätterna som levereras med matkassen är inte helt färdiga och redo att värmas upp och serveras. Eftersom det skulle innebära försämrad kvalitet om rätterna levererades färdiglagade så har Kitchenwiz valt att lämna det allra sista till dig. Du kan dock vara säker på att aldrig behöva lägga ner mer än ca 15 minuter på att göra det allra sista innan dagens middag är redo att serveras. Svårare än så är det inte att äta gott och nyttigt varje dag!

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder