Kocken och jag

Kocken och jag levererar färdigpackade matkassar i Göteborg med omnejd, anpassade för antingen två eller fyra personer. Målet är att det ska vara så enkelt som möjligt för dig som kund, så att du kan njuta av bra, hemmalagad mat utan att känna någon stress och press att handla och komma på vad du ska laga för något.

Speciellt med Kocken och jag

En speciell detalj som utmärker Kocken och jag är att de förutom råvaror och recept även skickar med kockens hemgjorda såser, som gör maten godare samtidigt som du spar tid. Såserna är helt utan konserveringsmedel då kocken gör sina egna fonder, och recepten tas fram i samråd med en kostekonom för att de ska vara så nyttiga som möjligt.

Kocken och jag’s matkasse passar bra för dig som ställer höga krav på din mat, men som kanske inte har tiden att både planera, inhandla och tillaga maten för veckans alla dagar.  Det kan också vara ett bra hjälpmedel för den som kanske har både kunskaper och ambitioner i köket, men som har brist på inspiration och vill laga något annat än köttbullar och makaroner till middag.

Kocken och Jag logo

Kocken och jag recept & råvaror

Kocken och jag lägger stor vikt vid sina matleverantörer, och garanterar att deras kunder ska få de bästa och färskaste råvarorna som finns att tillgå. Recepten ger en bra kombination av kött, fågel och fisk, och måltiderna tar mellan 15 och 45 minuter att tillaga. Förutom tid sparar man även pengar med en matkasse från Kocken och jag, eftersom kunden får precis de matvaror som behövs för veckans middagar – man slipper med andra ord gammal mat och onödiga varor som annars är lätta att lägga ner i kundvagnen.

Vem är Kocken och jag?

”Kocken” i sammanhanget heter Fabian Schocher, och började arbeta som kock i sitt hemland Schweiz för 18 år sedan. Kärleken tog honom till Göteborg, där han nu lever och verkar för sitt företag Kocken och jag.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder