Linas Matkasse placerar sig bra i SVD’s test

Att Linas Matkasse gör ett bra jobb tycker såväl kunder som samarbetspartners. Senast i SVD’s matkassetest går det bra för Linas Matkasse.

Att Linas Matkasse får en fin placering beror bland annat på den höga tillväxten, tiden som Linas Matkasse varit verksamma och att recepten är både nyttiga, varierande och smakrika.

Andra kassar som är med i Svenska Dagbladets test är; Middagsfrid, Matkomfort, Ecoviva, Mattid, Matlycka, Ätsmart, Framtidens Mat samt Handlat & Klart.

Frågan är hur bra den här typen av tester är? Matkasseguiden’s erfarenhet är att de flesta kassarna håller en god kvalitet, men, med olika egenheter och inriktningar. En idé kan vara att prova ett par tre olika leverantörer för att sedan utvärdera och välja den som känns bäst och passar för tiden, familjen och situtationen.

När du som framtida eller nuvarande köpare av matkasseabonnemang letar och läser tester kan det vara bra att fundera över vem som har gjort testet, när det är gjort och hur många leverantörer som har varit med i testet.

Svenska Dagbladet anses som en seriös dagstidning, varför detta test känns tillförlitligt. Å andra sidan kan man önska ett större testantal än nio leverantörer. Förhoppningsvis innehåller deras nästa test omkring det dubbla.

Linas Matkasse

Rekommendationen är att prova Linas Matkasse – dessutom med riktigt bra rabatt på första kassen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder