Linas Frukostkasse

Linas Frukostkasse är den senaste tilläggsprodukten från Linas Matkasse. Hos Linas Matkasse har du under en tid kunnat beställa fruktkasse och numer erbjuder de även frukost- och mellanmålskasse. Den nya frukostkassen innehåller 5 frukostar för 4 personer plus att det är ingredienser så att du kan göra några goda mellanmål. Du köper frukost- och mellanmålskassen för 499 kr och du kan beställa den tillsammans med de vanliga matkassarna som Linas Matkasse erbjuder. Förutom att Linas Matkasse breddar sina tilläggskassar så har de även lanserat en barnkasse.

Mer om Linas Frukostkasse

För att ytterligare ge dig en enklare vardag har Linas Matkasse tagit fram den här frukost och mellanmålskassen med god frukostmat samt mellanmålsingredienser som är bra att ha till kvällsfikat eller när barnen kommer hem från skolan.

Frukost och mellanmålskassen är en produkt som du beställer utöver de vanliga matkassarna och kommer då också med samma leverans så passa på att komplettera din beställning med frukostkassen när du beställer någon av de ordinarie matkassarna.

Linas Frukostkasse med ingredienser till mellanmål

Exempel på innehåll Linas frukostkasse

Innehåll Linas frukostkasse

Linas Matkasse har även gjort om lite i sitt utbud då de numer erbjuder orginalkassen som har 5 middagar för 4 personer för 499 kr (769 kr), Inspirationskassen där du får 3 middagar för 4 personer  för 299 kr (569 kr) där du får utmana smaklökarna lite mer samt barnkassen som du köper för 499 kr (769 kr).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder