Linas Matkasse årets komet

Linas Matkasse årets komet 2013. Efter 5 års samarbete med Linas Matkasse så tar Niklas Aronson och hans syster emot priset som årets komet på Retail Awards.

Juryn motiverar det med bland annat att Linas Matkasse blir årets komet då de med hög energi och målmedvetenhet satsat på att lösa kundernas vardagspussel och samtidigt främja hälsosamma vanor.

Linas Matkasse blir årets komet 2013

Därför blev Linas Matkasse årets komet

Så här lyder motiveringen:

“Vinnaren i Årets komet har satt igång ett teknikskifte i en synnerligen trögrörlig bransch och bevisat att den affärsidé som jättarna i branschen länge har tvivlat på, faktiskt fungerar. Med outtröttlig energi och målmedvetenhet har dessa entreprenörer framgångsrikt satsat på att både lösa vardagspusslet och att främja hälsosamma matvanor. Företaget uppvisar en enastående tillväxt och låter inte Sveriges gränser stå i vägen för vidare expansion.”

Årets komet som ges ut av Retail Awards arrangeras av Svensk Handel och med samarbete med Dagens Handel .Totalt delas tolv priser ut i olika kategorier med varsin jurygrupp av kunniga personer. Juryn utser först 3 finalister som de senare väljer ut en vinnare från. De tre finalisterna för årets komet var Jula, Linas Matkasse och Sportamore.

Juryn för Årets Komet bestod av:

Tomas Lindby, GE Money Bank
Emma Hernell, United Minds
Anna-Carin Bjelkeby, PWC
Erik Boman, Svensk Handel
Kajsa Åström, Dagens Handel (ordf)

Fakta om Linas Matkasse

Linas Matkasse omsatte 2009 ca 28 miljoner kronor och ökade året efter till cirka 170 och därefter 311 miljoner kronor. År 2011 tar Linas Matkasse in 80 miljoner kronor i riskkapital från Creandum och Acton. Enligt DI var värderingen på Linas Matkasse över 100 miljoner kronor.

Linas Matkasse vill att det ska vara lätt för konsumenter att handla, laga och äta nyttig mat och erbjuder sina kunder färdigpackade matkassar med recept som du själv tillagar hemma. Matkassarna med råvarorna levereras hem till din dörr varannan vecka.

Det finns några olika matkassar att välja beroende på vilket behov du har. Den vanligaste matkassen är den med 5 middagar för 4 personer och den köper du för 499 kr när du beställer din första matkasse. Ordinarie pris på den är 789 kr.

Du kan även beställa deras inspirationskasse som är till för just inspiration samt deras barnmatkasse som är till för just barn. Utöver de här kassarna här de även tilläggsprodukter så som fruktkasse och frukost- och mellanmålskasse.

Besök Linas Matkasse och läs mer och beställ matkasse här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder