Linas Matkasse Presentkort

Linas Matkasse presentkort är enkelt att köpa och att ge bort en matkasse är en utmärkt gåva till de allra flesta. Det går att köpa matkasse både som privatperson och företag. Här kan du se hur du går till väga när du köper presentkort som privatperson.

Så här beställer du Linas Matkasse Presentkort

1. Testa först så att den du ska ge bort matkassen till kan få leverans av Linas Matkasse. Det gör du genom att slå in mottagarens postnummer här!

2. Sedan fyller du i beställningsformuläret  som du kan se hur det ser ut nedan. Du betalar och får ett presentkort mailat till dig i .pdf

3. Nu kan du skriva ut presentkortet eller använda koden till att paketera paketet efter eget behag. Den som mottar presentkortet beställer sedan matkassen själv med presentkortskoden och bestämmer när det passar denne bäst att få leverans.

I det fall du köper ett presentkort till någon som inte kan motta leveransen får du tillbaks pengarna på ditt kort.

Beställ Linas Matkasse Presentkort här!

Linas Matkasse Presentkort beställningsformulär privat

 

Besök Linas Matkasse och beställ presentkort som privatperson här!

Besök Linas Matkasse och beställ presentkort som företag här!

I exemplet ovan så står beloppet 789 kr som förvalt belopp vilket är ordinarie priset på Linas Matkasse som är för 5 dagar med 4 portioner. Det går att välja någon av snabbvalen i drop-down listan som är högst upp till höger alternativt skriva in ett eget belopp som man vill ge bort genom att helt enkelt skriva in beloppet i fältet ”presentkortssumma”.

Det finns ju olika typer av matkassar som den du ger presentkortet till kan välja på. Linas Matkasse har familjematkassen, inspirationskassen och barnkassen för att nämna några. Barnkassen passar precis som det låter som för de som har barn då rätterna är anpassade för deras smaklökar. Förutom de här matkassarna finns andra tilläggskassar som går att beställa så som fruktkasse, mellanmålskasse och kom i form kasse.

 

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder