Linas Matkasse

Linas Matkasse är ett av de största företagen med matkasseabonnemang. De har bra räckvidd över i Sverige och är en seriös och växande aktör. Linas Matkasse ordnar bra middagsmat åt dig. Det enda din familj kommer att behöva handla under veckan är frukost.

Linas Matkasse levererar matkasse för såväl den stora som den lilla familjen. Alla recept är lätta att tillaga och det är en rätt per kväll. Måltiderna är gjorda för ett passande personer – du kan läsa mer om de olika alternativen i tabellen nedan!

Varierande och goda matkassar med möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny.

9.4

Mer om Linas Matkasse

Utvärderingar Lina har gjort visar att den stora majoriteten av hennes kunder vill ha kassen varannan vecka. En aktiv familjs vardag innebär improvisationer. Att få mat hem varje vecka skulle för många kännas stressande. Varannan vecka flikar man istället in med egna favoriter eller snabbrätter när tiden helt enkelt inte finns att laga mat från grunden.

Idag har Linas något som passar alla, och Linas utvecklar sitt matkasse-utbud hela tiden. Besök därför vår sida här eller Linas Matkasse för mer och aktuell information.

Just nu finns matkasse-alternativ såsom den klassiska Originalkassen som är lätt att laga, lätt att gilla. Matlagning från grunden med enkla och snabblagade recept. Finns också som laktosfri.

Linas Barnkasse som är en klar familjefavorit som gör det roligare att laga vardagsmat, med en kombination av klassiska smaker och inspirerande recept.

Linas Snabba kasse; Snabblagat med enkel inspiration. Passar familjen som tycker om att prova nya rätter och gillar välkryddad mat. Med smarta genvägar och förädlade produkter går det fort att laga god, sund och inspirerande mat.

Linas Inspirationskasse; Nytänk och husmanskost i en inspirerande blandning. Linas Inspirationskasse är lyftet för den matintresserade hemmakocken som vill få, just det, ny inspiration!

Linas Vegetariska kasse som är en lakto-ovo-vegetarisk kasse, vilket innebär att den innehåller ägg, löpefri ost och mjölkprodukter. Grön inspiration och goda middagar. Inspirerande både för dig som är vegetarian och för dig som vill byta ut köttet mot mer grönt då och då!

Linas kasse för två som är god, sund och inspirerande. Linas Kasse för två är perfekt för det mindre hushållet som tycker om att laga mat men där inspirationen och tiden tryter ibland.

Presentkort – Så här beställer du!

Läs omdöme om Linas Barnkasse för Vecka 47 – Klicka här!

Läs mer om hur registreringsprocessen fungerar – Klicka här!

Ett bra betyg för Linas är att sedan de startade i början av 2008 har 88,4% valt att stanna kvar hos dem som kunder.

Registreringsprocess Linas Matkasse

Linas Matkasse startade med en önskan om att bidra till en mer hälsosam och miljövänlig kost bestående av ekologiska råvaror, helt fria från onödiga besprutningsmedel, till familjer runt om i Sverige. Förutom detta är en av grundtankarna bakom Linas Matkasse att underlätta, samt minska stressen i, människors vardag. Eftersom den stora fokusen ligger på att ge människor en så enkel och okomplicerad vardag som möjligt är det självklart även lätt att registrera sig som kund hos Linas Matkasse.

För den som vill bli kund hos Linas Matkasse, eller bara få en hem en prova på-kasse, är det enkelt att komma igång. Genom att gå in på www.linasmatkasse.se och välj den kasse ni är intresserad av. Klicka sen på boka och du kommer vidare till ett fält där du slår in ditt postummer och får reda på om du kan få Linas dit du bor. Linas Matkasse levererar till mer än 500 orter över hela Sverige är chanserna goda. När du har skrivit in ditt postnummer får du direkt besked på sidan om du bor i ett område där kassen levereras eller inte. Förhoppningsvis får du den goda nyheten att du kan få kassen där du bor och du går då vidare till nästa steg och kan börja fylla i dina uppgifter:

När du besöker Linas Matkasse via Matkasseguiden kommer rabattkoden ”Adtraction” att vara förifylld. Eftersom du automatiskt får ett rabatterat pris vid din första beställning kan du här klicka på ”Fortsätt till nästa steg” direkt. Efter detta väljer du vilken vecka du vill att leveransen ska börja samt ditt namn och adress. När dina uppgifter är ifyllda går du vidare till steget efter där du fyller i ditt telefonnummer samt mailadress så att Linas Matkasse-leverantör kan kontakta dig vid eventuella frågor.

Sista steget är att välja betalningssätt. Här kan du välja att betala med kort eller att få en faktura hemskickad. Att betala med kort är säkert eftersom Linas Matkasse är anslutna till Auriga ePayment AB. En säkerhetsanpassad internetbaserad betaltjänst. Vid din beställning dras en krona från ditt kort för att kontrollera att kortuppgifterna är korrekta. Dina kortuppgifter registreras sedan hos Auriga ePayment AB, inte hos Linas Matkasse. Hela beloppet för din beställning dras dock inte förrän några dagar efter att din kasse har blivit levererad. I god tid får du även ett SMS med aviserat belopp samt datum då pengarna kommer att dras. Att komma igång med en spännande, inspirerande, nyttig och välsmakande vardag blir nog inte lättare än såhär.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder