Marley Spoon

Marley Spoon erbjuder tyvärr inte längre leveranser i Sverige. Marley Spoon, som en gång var en populär tjänst för matleveranser i Sverige, har nu upphört med sina tjänster i landet. Lanserad i början av 2020, erbjöd Marley Spoon ett brett urval av måltider och recept, med ett mål att göra livsmedelsindustrin mer hållbar genom att minska matsvinn. Deras samarbete med Martha Stewart i USA och närvaron i flera europeiska länder, inklusive Österrike, Belgien, Tyskland, Danmark och Nederländerna, underströk deras ambition och kvalitet.

Tre bästa alternativen till Marley Spoon

Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Spara Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Kickstarta 2024 enklare, snabbare och godare!

9.9

Varierande och goda matkassar med möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny.

9.4
Behöver du några ingredienser? Beställ dem på Mathem
8.7

Lås upp koden för 20 % rabatt

Matkassen med mer valfrihet och högre kvalitet!

8.4

Från 600 kr/vecka!

Nå dina viktminskningsmål med hälsosam mat i rimliga portioner och kalorimängd.
8.1
Hemleverans av färsk fisk och skaldjur i Stockholm. 
6.8

Trots deras initiala framgång och expansion, är Marley Spoon inte längre tillgängligt i Sverige. För kunder som söker liknande tjänster, finns det dock andra alternativ. HelloFresh och Linas Matkasse är två framstående leverantörer som erbjuder liknande tjänster. Dessa företag fortsätter att leverera ett brett sortiment av recept och matkassar, anpassade efter kundens behov och livsstil, och med ett fokus på att minska matsvinn.

HelloFresh är känt för sin flexibilitet och anpassningsbara måltidsplaner, medan Linas Matkasse erbjuder en lokaliserad service med en stark betoning på svenska råvaror och traditionella recept. Båda tjänsterna erbjuder ett brett urval av recept, inklusive kött, fisk, vegetariska alternativ, familjevänliga och hälsosamma maträtter, designade för att tillgodose en mångfald av smaker och kostbehov.

Det är viktigt att notera att även om Marley Spoon inte längre är tillgängligt i Sverige, fortsätter deras påverkan och bidrag till en mer hållbar livsmedelsindustri att vara en inspiration för andra företag inom branschen. De nya alternativen, som HelloFresh och Linas Matkasse, fortsätter att driva denna agenda, med ett fortsatt fokus på kvalitet, hållbarhet och minskning av matsvinn.

För de som var vana vid Marley Spoons tjänster och söker efter ett liknande erbjudande, erbjuder både HelloFresh och Linas Matkasse utmärkta alternativ med sina egna unika fördelar och specialiteter. Medan vi säger adjö till Marley Spoon i Sverige, välkomnar vi de nya möjligheterna och fortsätter att stödja hållbarhet inom livsmedelssektorn.

Marley Spoon – Så fungerade det

Du beställde enkelt och valde själv när du ville få det levererat:

Du valde själv vilka maträtter och recept du ville få hemskickade. Du valde själv 20 recept varje vecka och då fanns det ett urval med kött, fisk, vegetariskt, familjevänliga och hälsosamma maträtter. Alla recept var skapade av professionella kockar och nutritionister hade sett över och godkänt rätterna. De såg till att det fanns maträtter så att det fanns något som passade alla.

Du erbjöds 20 nya recept varje vecka och måltiderna kostade från 51 kr per portion. Varje matkasse innehöll exakt den mängd ingredienser som behövdes för varje måltid för att minska matsvinnet.

Mer om Marley Spoon

I USA fanns ett samarbete mellan Martha Stewart och Marley Spoon och bolaget fanns i flera europeiska länder. Bolaget var från början grundat i Tyskland 2014 och hade som mål att göra livsmedelsindustrin mer hållbar genom att minska matsvinn. Bolaget lanserades i Januari 2020 i Sverige och levererade till en början i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder