Mat i veckan

Mat i veckan drivs numer av Mat och Ro. Besök Mat&Ro här. Du får 200 kr rabatt på Mat&Ro via Matkasseguiden genom att ange MATKASSE200 när du blir kund .

Mat i Veckan Logo

Sex olika matkassar från Mat i veckan

Sedan 2009 har Mat i Veckan varit den ultimata matkassen för dig som bor någonstans i Skåne. Som enda leverantör av matkassar erbjuder Mat i Veckan sex olika matkassar som levereras till samtliga adresser i Skåne. Oavsett hur ditt hushåll ser ut och oavsett vilken typ av mat du vill äta så finns det en matkasse från Mat i Veckan som passar dig och din familj perfekt.

Vad innehåller matkassarna från Mat i Veckan?

Du kan välja bland hela sex olika sorters matkassar från Mat i Veckan, varav tre stycken är olika typer av familjekassar. Familjekassen Original är till för den som vill ha fem välplanerade måltider för två, fyra eller sex personer. Du hittar både klassisk svensk husmanskost och spännande nya rätter från olika platser i världen. En bra, nyttig och varierad kost för alla i familjen helt enkelt. För dig som sätter extra fokus på barnen och vill att de ska uppskatta maten minst lika mycket som de vuxna så är Familjekassen Barn ett säkert kort. Fem snabblagade middagar för fyra personer, med nyttig och god mat som de minsta medlemmarna i familjen kommer att älska. För er som har ont om tid så erbjuder Mat i Veckan också Familjekassen Komfort. Med denna matkasse får ni färdiglagade rätter som går snabbt att värma upp. Enklare kan det inte bli!

Livsstil GI och Livsstil LCHF

För er som vill äta enligt GI-modellen eller LCHF-modellen så har Mat i Veckan särskilda matkassar. Matkassen Livsstil GI ger fem middagar för två, fyra eller sex personer och är fullproppad med långsamma kolhydrater som mättar väl. Livsstil LCHF är en matkasse med få eller inga kolhydrater och finns för två personer. Slutligen kan du också välja Salladskassen som innehåller fem matiga och goda sallader. Perfekt för dig som vill ha en nyttig och god lunchlåda.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder