Mat & Ro TV Reklam

Mat & Ro kör TV Reklam i Skåne. I nedan film nämns bland annat ”Med vår nya middagskasse blir matlagning från grunden ännu enklare. Halva jobbet är nämligen klart när kassen levereras. Du tar vid där vår kock har lämnat. Enkelt och snabbt har du en god middag på bordet.” 

Tidigare har Mat och Ro haft 3 matkassar. Nu lanserar de en fjärde matkasse för att förenkla matlagningen. Den kallas för ”Kockens förberedda” och gissa vad som är speciellt med den. Precis som det låter så får du här delvis hjälp av Mat & Ros kock med matlagningen. När du får leveransen har Mat&Ros kock redan gjort halva jobbet. Det du ska göra är att värma det som är förberett och tillaga de råa ingredienserna och göra en sallad. Det här tar matkassekonceptet ett steg längre där du kan spara än mer tid genom att korta ner matlagningstiden, men ändå hålla en mycket hög kvalitet på vad du äter. Du får mindre jobb med att laga mat och diska och mer tid till vänner, familj och hobbys. Kockens föreberedda matkasse är tillagade från grunden utan halvfabrikat, tillsatser och konserveringsmedel.

Du kan prova på Kockens Förberedda matkasse för 595 kr med 5 personer för 4 personer.

Mat och Ro levererar matkassar i Skåne och du kan beställa färdiga matkassar för 2,4 eller 6 personer. Det finns alltså en bra variation på hur många du köper mat till vilket gör att det kan passa de allra flesta hushållen. Det vanligaste som erbjuds är 5 middagar för 4 personer, men här finns alltså fler alternativ.

Mat & Ro erbjuder:

  • Familjekassen med 5 middagar för 4 personer – Prova på 495 kr
  • Lågkolhydratkassen med 5 middagar för 4 personer – Prova på 595 kr
  • Kockens förberedda med 4 middagar för 4 personer  – Prova på 595 kr
  • Festkasse en 3-rättersmeny som kan beställas för 2, 4 eller 6 personer

Mat och Ro levererar matkassar i Skåne, södra Småland, Blekinge och södra Halland. På Mat och Ros hemsida kan du se en karta där du ser vilka områden där du kan beställa Mat&Ros matkasse. Mat & Ro strävar efter att sköta matleveranserna på så sätt att det ska vara så miljövänligt som möjligt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder