Mat.se

Mat.se är en matbutik på nätet med leverans i Göteborg, Stockholm, Skåne och Borås. Ange NY200 och få 200 kr rabatt på ditt första köp. Rabatten får du när du handlar för minst 750kr. Här kan du själv kan plocka ihop dina varor och få det levererat hem eller köpa en färdigplanerad och packad matkasse med recept.

Matkasse+dagarPortionerRabattkodPris-Kampanjpris
mat.seVardagskassen - 5 dagar4NY200600 - 400Beställ här
mat.seBarnkasse - 5 dagar4NY200500 - 300Beställ här
mat.seBackup-kasse - 2 dagar2NY200350-150Beställ här
mat.seGör din egen kasse4NY200800-600***Beställ här
mat.seMatbutik****efter behovNY200Beställ här
* Matkassarna hos Mat.se styrs av priset på produkterna som är med i matkassen och varierar därför vecka för vecka. Det går lätt att byta ut varor och du ser hela inköpslistan direkt när du gör ditt köp. Du får också veta till vilket värde du har kvar mat för när du tillagat veckans rätter.
**Backup-kassen består av färdiglagade frysta rätter från Kitchenwiz
***Du kan också välja att helt komponera din egen matkasse och välja varor som ska vara med. Priset blir därav svårt att ange. 800 kr är ett estimat
****Mat.se har en matbutik på nätet där du kan handla allt du behöver med hemleverans till fri frakt

Mat.se levererar varorna med kylbil hem till dig och erbjuder ett fullsortiment av matvaror med leveranser i Stockholm och Göteborg, Malmö och Borås.

Mer om Mat.se

Hos Mat.se får du alltid fri hemkörning om du handlar för minst 750 kr. I web-butiken betalar du med kort- eller faktura.

Mat.se levererar i hela Göteborg med omnejd samt i Stockholm. Deras ambition är att utöka leveransområdet så om du inte kan få leverans idag så kan du hålla koll på deras sida för att se när de öppnar nya leveransområden.

Du kan få leverans dagen efter så länge du lägger din order innan tolvslaget.

Matkassar på mat.se

Varje vecka presenterar deras kock Michael Krantz två menyer för 5 dagar. Du kan välja att köpa matkassen som den är eller byta ut efter önskemål.

Vardagskassen – Husmanskost kombinerat med smaker från andra länder.

Barnkassen – Lättlagad mat som passar barn

Backup-kasse – Innehåller frysta färdiglagade rätter från Kitchenwiz

Gör din egen kasse – Mat.se har en planeringsfunktion som gör att du lätt kan sätta ihop din egna matkasse

mat.se matkasse

När du köper matkasse här så skiljer det sig en del från andra matkassar då du ser vara för vara med pris så du kan byta ut specifika tillbehör eller lägga till. På så vis så varierar kostnaden för matkassarna du beställer från mat.se plus att det blir en del mat över som du kan använda till matlagning av andra rätter.

mat.se planerare

 

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder