Registreringsprocess MatHem

Att bli kund hos MatHem är väldigt enkelt. Här kan du se hur MatHems registreringsprocess fungerar.  Under fliken Matkasse på MatHem´s hemsida hittar du direkt de olika matkassarna du har att välja mellan. Redan på första sidan får du en detaljerad överblick över matkassar som till exempel Tina Nordströms 3-dagarskasse och MatHems Familjematkasse. Här kan du jämföra de olika matkassarnas priser, svårighetsgrader och specialområden. När du bestämt dig för den matkasse som passar dig och din familj bäst trycker du på Beställknappen bredvid just den matkassen. Oavsett vilken matkasse du väljer får du hundra kronor rabatt vid din första beställning.

Registreringsprocess MatHem

När du klickat på Beställknappen dyker en liten ruta upp där du fyller i ditt postnummer för att säkerhetsställa att MatHem levererar sina matkassar till den ort där du bor. Mathem levererar i områdena runt Stockholm och Uppsala.

Registreringsprocess MatHem

När du skrivit in ditt postnummer får du direkt besked om leveransmöjligheterna i just det område där du bor. Bor du i Stockholm eller Uppsala med omnejd får du alltså med största säkerhet beskedet att den matkasse du valt nu har lagts i din varukorg. Här kan du välja om du vill gå direkt till kassan eller om du vill fortsätta shoppa. På MatHem kan du nämligen handla varor som i vilken livsmedelsbutik som helst. Kanske behöver ni fylla på förrådet av toalettpapper eller duschkräm eller varför inte passa på att beställa hem lite frukt eller mjölk när ni ändå är igång? Har du inget behov av att köpa något annat än just matkassen är det bara att fortsätta direkt till kassan för att avsluta din beställning

Registreringsprocess MatHem

Vid kassan får du en bra överblick beställningen och kan därför enkelt se om det är något du har glömt att köpa. Är du inte kund sedan tidigare så får du nu skapa ett konto innan du kan avsluta ditt köp.

Registreringsprocess MatHem

För att skapa ett konto behöver du bara fylla i ditt namn, ditt postnummer, din e-postadress samt skapa ett personligt lösenord.

Registreringsprocess MatHem

När detta är ifyllt är det dags att bekräfta leveransdatum och på vilket sätt du önskar att betala. Antingen betalar du med kort direkt på hemsidan eller så får du i efterhand en faktura på beloppet. När du har fyllt i dina val och önskemål får du direkt ett bekräftelsemail där det står vad du har beställt och när dina varor kommer att levereras.

Gå till MatHem och beställ din matkasse nu – Klicka här!

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder