MatHems 3-dagarskasse

Tina Nordström eller Mat-Tina har tagit fram en 3-dagars matkasse för MatHem. 3-dagarskassen innehåller lättlagad och god mat med 3 middagar för 4 personer.

3-dagarskassen erbjuds under begränsad period mellan veckorna 12 och 16 under 2012.

Mat-Tinas 3-dagarskasse

Prova på pris: 490 kr

Ordinarie pris: 590 kr

MatHems 3-dagarskasse

TV-kocken Tina Nordström är välkänd från tv då hon medverkat i flera matlagninsprogram. Hon var även med i Let’s Dance för ett par säsonger sedan och gjorde stor succé. Matprogram som Tina varit med i är bland andra Tinas mat, Tinas cookalong och Tinas sommarmat. Tina har även skrivit flera kokböcker.

Tina har tagit fram en meny för varje dag som innehåller middag för 4 personer i 3 dagar. Det går även att lägga till så att även en söndagsmiddag inkluderas i matkassen.

För Tina Nordström är det viktigt att maten passar för hela familjen och 3-dagarskassen präglas därav av god och lättlagad mat med syfte att ge dig inspiration till att göra mer.

Mat-Tinas 3-dagarskasse på MatHem

3-dagarskasse med lättlagad mat

Det går att läsa mer om vad Tina Nordström har medverkat i för TV-program samt vilka böcker hon skrivit på hennes hemsida.

Hon har skrivit böcker så som Tinas Kök år 2006, En Matresa genom Sverige år 2005 och Tina år 2003.

Det första Tina gjorde på tv var middagstips på TV4 då hon samtidigt jobbade på restaurang Kattegatt i Torekov. Tina har även restauranger så som Petri Pumpa, Jan Hurtigkarl, och Restaurangstationen i Köpenhamn på sitt CV. Tina har även varit en tid i Österike då hon för övrigt blev en skicklig skidåkare.

Vill du veta mer om vilka recept Tina har gjort så kan du få mer information på hennes hemsida.

Beställ Mat-Tinas 3-dagars matkasse genom att klicka här!

MatHems 3-dagarskasse

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder