Middagsfrid bra på CSR – Matkassar hem till dörren!

Att leverera matkassar, det vill säga färdiga recept direkt hem till din dörr är en ide som Middagsfrid tidigt anammade och det finns många företag som erbjuder den tjänsten. Inte minst kan nämnas Linasmatkasse.se och Middagsfrid. Grundarna till Middagsfrid heter Kicki och Victor Theander har blivit utsedda av CSR i praktien till en fjärdeplats utav 100 för företag som påverkar sitt hållbarhetsarbete mest under 2011.

CSR i praktiken har tagit fram en lista på de personer som har mest inflytande för att bli mer hållbara.  Före Kicki och Victor kommer Sofia Arkelsten från Moderaterna, Parul Sharma på Sandvik och Katarina Pelin på Miljöförvaltningen.

Så här lyder motiveringen för Middagsfrid:

”En av Sveriges mest kopierade affärsidéer på senare år skissades fram i Kickis och Victors kök. Konkurrenterna erbjuder dock bara mat i kassar, Middagsfrid packar hålbara värderingar i råvaruform och vågar dra lans mot livsmedelsindustrin i flera länder – med gott resultat. Få andra påverkar det vi äter lika mycket som dem, direkt eller indirekt och vi räknar kallt med att Axfood köper in sig under 2011.”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder