Örebro

Köp den bästa matkassen i Örebro. Läs vår jämförelse av matkassar eller testa något av nedan utvalda alternativ  med hög klass för att se vilken som passar.

Familyfood

Middagsfrid

Linas Matkasse

Årstiderna

Veckansmiddag

Antalet matkasseleverantörerna, samt antal orter som matkassarna levereras till, ökar i en rasande fart. I takt med att efterfrågan och populariteten för tjänsten bara blir större och större blir också både antal konkurrerande företag och leveransorter allt fler och fler. De flesta matkasseleverantörerna har som mål att expandera sitt leveransområde och tillslut nå ut till i princip alla orter. Dock är matkassetjänsten, med sina knappt fem år på nacken, relativt ung och många av leverantörerna är därför fortfarande i lite av en uppstartsfas. På grund av detta har inte alla aktörer ännu hunnit expandera till det antal städer de vill. I Örebro finns det fyra olika matkasseleverantörer att välja mellan. De två matkasseleverantörerna som är överlägset störst och populärast är Middagsfrid och Linas Matkasse. Självklart levererar dessa två även till Örebro med omnejd.

Båda dessa företag satsar på ekologisk, varierad och näringsrik kost med närproducerade, obesprutade och färska råvaror. Oavsett om du väljer Middagsfrid eller Linas Matkasse så har du möjligheten att välja mellan en 3-dagarskasse eller en 5-dagarskasse, beroende på hur din livssituation ser ut och vad som passar dig och din familj bäst. Middagsfrid har förutom de traditionella matkassarna även några tilläggskassar för den som vill ha en ännu lyxigare vardag. Exempel på dessa kassar är Fredagsmyskassen, fylld av godsaker, eller Frukostkassen, som innehåller allt som äkta lyxfrukostar ska göra. Även då middagsfrid ligger någon hundralapp över Linas Matkasse när det kommer till priset, så är det en peng som de flesta tycker det är värt att betala. Som kund hos Middagsfrid bidrar man nämligen till företagets arbete med att donera matkassar till mindre välbärgade familjer runt om i landet. Att alla ska ha möjligheten och rätten att äta hälsosam och näringsrik mat är för Middagsfrid en självklarhet.

Även Linas Matkasse hjälper människor som har det svårt. Genom ett välgörenhetsprojekt i Kenya delar företaget ut kassar med matvaror samt sponsrar ett bevattningssystem på Kenyas landsbygd. Dessutom ser Linas Matkasse till att de som får mat från dem även påbörjar ett sparande genom att varje månad lägga undan en liten summa pengar. Detta för att spara ihop till en boende utanför slummen. Oavsett vilken av dessa två matkassegiganter ni väljer kan ni alltså vara säkra på att ni får i er både hälsosam och god mat, samtidigt som ni bidrar till att människor som lever i fattigdom får ett rikare och bättre liv och hälsa.

Förutom Middagsfrid och Linas Matkasse finns det även två mindre aktörer som har valt att leverera sina kassar i Örebro. ”Bra mat hemma” och ”Evas Matkasse” är två relativt små men samtidigt väldigt bra leverantörer som båda har ett stort utbud och bra erbjudande för den i Örebro som vill prova på matkassetjänsten.

Köp Linas Matkasse – Klicka här!

Köp Middagsfrid – Klicka här!

Köp Matkasse från Årstiderna- Klicka här!

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder