Enkla Middagen

Enkla Middagen

Lätt att laga – Lätt att tycka om

Enkla Middagen gör det lätt för jäktade barnfamiljer mellan hockeyträningar och jobbet genom att leverera enkla recept för hemlagad mat. Maten är högkvalitativ med smaker som faller vuxna såväl som barn i smaken.  Enkla Middagen är med andra ord ett passande namn.

Snabbt, enkelt och gott!

·      Enkla Middagen levererar vardagsmat hem till din dörr varannan tisdag mellan 17 och 22.

·      Enkla Middagen kostar 769 kr per leverans

·      Du betalar med e-post faktura i samband med leverans

·      Enkla Middagen har en enkel prenumeration utan långa bindningstider

Enkla Middagen startades 2010 då det redan fanns ett flertal matkasseföretag. Det som däremot inte fanns var ett företag som gjorde det riktigt enkelt för konsumenterna. Enkla Middagen vill ge alla chansen att laga hemlagad, varierad och näringsrik mat på ett enkelt sätt.

Enkla Middagen drivs av kompetenta personer som har mångårig erfarenhet från dagligvaruhandeln. Samtliga varor väljs så att de ska vara så sunda och nyttiga som möljligt och samtidigt ge så liten miljöpåverkan som möjligt. Det är dock inte något totalfokus på ekologiska eller GI-varor hos Enkla Middagen.

Enkla recept
Recepten är enkla med ett litet antal ingredienser och enkla instruktioner att följa, så du kan ägna dig åt att ta hand om familjen när du är hemma och koncentrera dig på jobbet när du är där.

Kocken, Per Gustafsson är själv 3-barnsfar har en stor erfarenhet av att laga vardagsmat med familjen likväl som han har från den gastronomiska världen. Per har bland annat varit köksmästare på Leijontornet i Gamla Stan där han belönades av både Guide Michelin och kocklandslaget. Per driver idag matstudion PS Per och Sofia Matsal.

Per’s förhoppning är att göra middagen till familjens stora höjdpunkt. Enkla Middagen kommer även att ta in gästkockar för att ytterligare få variation och inspiration.

Sammanfattningsvis kan sägas att Enkla Middagens recept och maträtter är lätta att laga och lätta att tycka om.

När Enkla Middagens kunder får tycka till så säger 86% att Enkla Middagens matkasse är lätt att tycka om och 85% tycker att den är lätt att laga.

 

 

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder