Saras Matkasse

Denna matkasse har utgått och levererar inte längre matkassar.

Köp Saras Matkasse via Matkasseguiden och få 100 kr rabatt när du blir kund och köper din första matkasse. Använd rabattkoden NYKUND när du registrerar dig så får du 100 kr rabatt. Saras Matkasse är likt de flesta andra nya och gamla matkasseleverantörerna runt om i Sverige. Saras Matkasse innefattar också tidigare matkasseföretaget Hemmamålet vilket meddelats den 16:e augusti. Saras Matkasse och Hemmamålet har gått samman och drivs vidare under varumärket Saras Matkasse. Den stora skillnaden och fördelen med Saras Matkasse är att recept, innehåll med mera är betydligt mer fokuserat på barnfamiljen och barn, det vill säga recept och råvaror som speciellt barn gillar och mår bra av, men det finns även mer specialiserade matkassar så som LCHF och Premiumkassen. 

Saras Matkasse

 

 Mer om Saras Matkasse

De flesta andra matkassar glömmer bort barnen när det gäller rätt och fel i köket – vad som är nyttigt och bra för miljön. Saras Matkasse med personal anser att det är en självklarhet att välja ekologiskt, närproducerat och kravmärkt så långt det är möjligt. Tänkvärt är också att det inte spelar någon roll hur nyttig eller hur bra maten är om det inte uppskattas av barnen. Skjuter barnen undan tallriken och vägrar äta har den supernyttiga maten spelat ut sin roll.

Barnen får ständigt frågor om vad de gillar och inte gillar med  Saras Matkasses menyer och menyförslag. Saras Matkasse har en ”barnpanel” som poängsätter olika recept och receptförslag.

Saras Matkasse har huvudsakligen en sak i sikte – att vara Sveriges Barnvänligaste Matkasse!

Saras Matkasse vänder sig främst till barnfamiljer. Det finns som sagt flera olika företag med samma grundtanke som Saras Matkasse; att leverera råvaror och recept till dörren. Saras Matkasse är lagom nyttiga, lagom moderna, lagom ekologiska och har lagom med råvaror en vanlig barnfamilj inte tidigare har bekantat sig med. Dessutom är Saras Matkasse mycket noga med att sätta matglädjen i centrum och uppmuntrar sina prenumeranter till att göra matlagningen och middagen till en trevlig social samvaro för hela familjen.

Mycket av maten är sådan som de flesta känner igen. Rotfrukter och grönsaker är alltid självklara inslag och varje vecka hittar du råvaror som fågel, fisk, kött och en pastarätt. Namnen på rätterna ska tilltala barnen, exempelvis pizzakryddad soppa, cowboygryta med korv, skalmans ät- och sov soppa, tacokryddad kyckling mm. Inslag av råvaror som en vanlig barnfamilj kanske inte äter varje dag hittar du också som quinoa med granatäpple, ugnsbakad aubergine och blomkålsmos.

Vi levererar i dagsläget i Västsverige, men utökar området ständigt. Näst på tur står Skåne och Östergötland.

 

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder