Matkasse för två personer

Middagsfrids premiär av en matkasse för två personer var i slutet av mars. Middagsfrid sätter ihop kassen på samma sätt som de gör med till exempel 5-dagars kassen. Det är en bra variation av olika grönsaker, ekologiska produkter, svenskt kött, färska varor och produkter som är fria från tillsatser eller så kallade E-nummer. Det kan i vissa fall förekomma frysta råvaror, men det är mest i undantagsfall.

matkasse för två

Middagsfrid kommer att överraska er gång på gång. Kanske kan du få lära dig något nytt om en frukt eller kanske lära dig att en viss frukt faktiskt finns.

Förmodlingen kommer ditt köp av Middagsfrids matkassar göra att du kommer laga mer och nyttigare mat. Tänk på att det är maten du lagar hemma själv som är den godaste och nyttigaste. Ofta när du äter ute på restaurang eller köper färdigmat från butiker så innehåller det mycket salt, fetter och snabba kolhydrater. Det blir också lätt en viss avsaknad av grönsaker.

Middagsfrid levererar matkassar hem till hushållen och gör mycket sällan något uppehåll. Middagsfrid har levererat under hela påskhelgen och alla röda dagar.

Andra populära val som Middagsfrid erbjuder är 5-dagarskassen som innehåller middag för 4 personer för 5 dagar. Den kostar för dig som blir ny kund 599kr första leveransen och sedan 899kr. De har även en matkasse för dig som inte har behovet av att få måltider för hela arbetsveckan utan föredrar att få det 3 dagar i veckan. Det går ju givetvis att kombinera så att du vissa veckor får en 5-dagarskasse och andra en 3-dagarskasse. Numer kan du även lägga till 2-personers matkasse i menyn. 3-dagarskassen kostar för dig som blir ny kund 399 kr för första leveransen. Ordinarie priset på 3-dagarskassen är 650 kr.

Middagsfrid erbjuder även som de själva kallar för tilläggskassar. Där märks bakkassen, frukostkassen och fredagsmyskassen.

Tveka inte att gå in och beställa din första matkasse. Middagsfrid har ingen bindningsstid och du kan välja mellan att få leverans varje eller varannan vecka. Det som krävs är att du säger till 11 dagar innan du vill avboka en leverans.

Beställ Matkasse från Middagsfrid – Klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder