Matkasse från Google

Som vi vet finns det idag fler företag som är specialiserade på matkasse-abonnemang snarare än på att sälja valfri mat online, trots det väljer nu Google att närma sig mat på nätet genom sin tjänst Google Express, där Google levererar mat till sina kunder, på prov nu, i San Fransisco och i Los Angeles – USA.

En gång per vecka, onsdagar, kommer Google att leverera matkassar fyllda med kött, ägg och andra färskvaror hem till kunderna.

Wallstreet Journal har uppmärksammat ämnet och bevakar nu ”striden” mellan Amazon och Google vad det gäller hemleverans av matvaror – en precis som i Sverige – snabbt växande potentiell jättemarknad med förhållandevis låg marginal.

Till skillnad från Amazon kommer Google till en början främst stå för konceptet med hem-levererade matvaror via externa återförsäljare.

Google har offentliggjort några mer långsiktiga planer, men den här typen av satsningar från Google brukar antingen långsamt försvinna och glömmas bort, alternativt explodera till en internationell stor succé.

I det senare fallet får kanske Linas Matkasse, ICA och de andra en vass konkurrent på den svenska marknaden om något år.

 

maxresdefault

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder