Matkasse i alla City Gross Stormarknader

Matkasse i alla City Gross Stormarknader

På samtliga City Gross Stormarknader kan du sedan juni 2012 köpa matkasse genom att hämta i butiken eller med hemleverans.

Försäljningen av matkassar går bättre än förväntat för City Gross. Under semestrarna så var försäljningen helt väntat inte så hög. Försäljningen har dubblerats de senaste nio veckorna och fortsätter stadigt att öka veckovis.

City Gross menar att satsningen på egen matkasse med bra kvalitet på innehållet till bra priser är för att kunderna ska känna igen sig. Det ska minska osäkerheten kring kvaliteten på varorna som kommer med matkassen. Svensk Distanshandel har gjort en undersökning där det framkommer att en stor källa till hinder för att köpa mat online med hemleverans är osäkerheten kring kvaliteten på varorna som sedan levereras. Detta är ett bra sätt att få fler att testa matkasse vilket är ett viktigt steg för matkassarnas framsteg. Det visar sig också vara på så sätt att de som handlar mat online upplever att de får samma eller bättre kvalitet på varorna som levereras hem till dem jämfört med om de själva skulle plockat varorna.

För många är det en inpirationskälla med matkasse. Det går att lära sig många ny maträtter och recept likväl som kunskapen om olika användningsområden för varor.

City gross Matkasse kostar 549 kr vid avhämtning i butik eller 599 kr vid beställning med hemleverans. Det går att välja med vilka intervall som du ska köpa matkassen. City Gross Matkasse innehåller färska huvudingredienser och de håller ett lägre snittpris per portion. Att de kan hålla ett lägre pris än andra matkassar är enligt de själva att de kan hålla ordeplockningen inom ramen för City Gross ordianrie stormarknadsverksamhet vilket gör att en stor del av kostnaden försvinner.

Med City Gross matkasse innehåller 5 middagar för 4 personer. Du får bland annat ett receptblad där det står hur du tillagar maten och en veckomeny som innehåller en färsrätt, en fiskrätt, en kötträtt, en charkrätt och en kycklingrätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder