Matkasse i Göteborg levereras med barn och barnpassning via RUT-tjänst

Bild på Göteborgsposten

I jakten på tid, service och RUT-avdrag lanseras Kids2Home i centrala Mölnlycke. Föräldrar Göteborgsposten har pratat med är inte odelat positiva till tjänsten men enligt initiativtagarna finns det behov för deras koncept och liknande tjänster.Det nya förskolekonceptet innehåller bland annat middag till hela familjen, hemskjutsning samt barnpassning kvällar och helger.

En förskola som vill öppna i Mölnlycke riktar sig till stressade föräldrar. Kids2Home planerar att öppna två avdelningar i centrala Mölnlycke med 30–40 barn under våren 2012, förskolan ska omsätta närmre 3 miljoner första året och det dubbla år två.

Förutom middagshjälp, hemskjutnings och barnpassning kommer förskolan satas på extra läxhjälp med fokus på matematik, svenska, engelska och gympa. Kids2Home kommer erbjuda ekologisk mat med mera.

Konceptet finns redan i Uppsala och Ekerö, Stockholm.

Per Ullman som är grundare och ägare till Kids2Home uttalar sig i Göteborgsposten;

– Vi vill att hela familjen ska må bra och trivas med förskolan och vi vill frigöra tid för föräldrarna. De är ändå vid förskolan två gånger per dag och då kan de lika väl passa på att hämta upp en matkasse, så slipper de åka och handla, säger Per Uppman som en förklaring varför han utvecklat en rad extra tjänster som föräldrar kan köpa till.Det handlar om färdiga lunchlådor, matkassar, barnpassning och hemskjutsning. De två senare tjänsterna utförs av vikarier i företagets vikariepool och faller inom rut-avdraget.Än så länge är det bara mellan fem och tio procent av föräldrarna som nyttjar extratjänsterna men Per Uppman tror att det kommer att bli fler och han kan tänka sig fler tjänster i framtiden.

Per har han ingen bakgrund inom förskolan utan har jobbat som PR-konsult under tolv år ­innan han öppnade den första ­förskolan 2010 i Uppsala.

Matkasseguiden.se kommer inte öppna något dagis i dagsläget, men, som alltid, sträva efter att ge dig de bästa matkassarna och de bästa erbjudandena för dig.

Läs mer här;

Matkasseguidens topplista

Matkasseguidens erbjudanden och rabattkoder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder