Matkasse Stockholm

Här presenteras ett urval av matkassar som levererar matkasse hem till din dörr i Stockholm. Kolla nedan att du kan få leverans hem till ditt hem och köp matkasse idag:

Matkasse i Stockholm

Matkomfort Matkasse Stockholm

Matkasse Stockholm

 

Levererar Matkomfort där jag bor?

Levererar Familyfood matkassar där jag bor?

Levererar Middagsfrid där jag bor?

Levererar Linas Matkasse där jag bor?

Levererar City Gross där jag bor?

Levererar Veckansmiddag där jag bor?

Levererar Mathem där jag bor?

Levererar Ecoviva där jag bor?

Matkasse Malmö

När det kommer till hemleverans av matkassar är alla Stockholmsbor lyckligt lottade. Det finns idag ett stort antal företag som erbjuder tjänsten att planera, packa och leverera matkassar med färska råvaror och tillhörande recept direkt hem till din dörr. Vilka orter dessa företag levererar till skiljer sig lite från företag till företag men gemensamt är att de alla levererar i Stockholmsområdet. Nedan presenterar vi tre favoriter bland de största matkasseaktörerna som levererar till flera orter och självklart även till Stockholm.

Middagsfrid är en av de absolut största och mest välkända matkasseleverantörerna på marknaden och var även först med att erbjuda denna tjänst. Redan så tidigt som 2007 började Kicki Theander och hennes team erbjuda tjänsten som idag är mer populär än någonsin. Med fokus på både nyttig och god mat bestående av obesprutade, ekologiska råvaror utan tillsatser, samtidigt som de lägger stor vikt vid miljötänk och välgörenhet är Middagsfrid ett av de mest populära matkasseföretagen bland kunderna. Att värna om miljön är precis lika viktigt som att hjälpa människor att äta nyttig och bra mat och kämpa för att få bort maträtter bestående av halvfabrikat. Förutom detta donerar Middagsfrid även matkassar till människor som lever under fattiga förhållanden och du som är kund hos Middagsfrid bidrar automatiskt till att de kan fortsätta med denna fantastiska insats.

Linas Matkasse är matkasseleverantören som klättrat upp i toppen på bara några år. Med färgglada och informativa reklamfilmer på TV känner idag de flesta till Lina och hennes välplanerade middagskassar. Lina Gebäck är dietisten som tillsammans med sin bror Niklas startade Linas Matkasse för drygt tre år sedan. För gänget bakom Linas Matkasse är det lika viktigt att leverera bra recept bestående av ekologiska råvaror som det är att inspirera och utmana kunderna i köket. Med två enklare recept, två medelsvåra recept och ett lite tuffare och mer tidskrävande recept skapar Lina en bra balans i kundernas vardag där man själv väljer vilken dag man har tid för en något större utmaning i köket och vilka dagar man vill laga iordning den goda, men relativt enkla, middagen snabbt. Kunderna till Linas Matkasse värderar just detta högt då det är viktigt att känna sig delaktig, engagerad och inspirerad i sin matlagning även då man får en stor hjälp på vägen tack vare Linas planering och leverans av både råvaror och recept.

Matkomfort är middagslösningen som passar alla familjer oavsett storlek då man själv väljer det antal portioner man vill ha per dag. Antalet portioner kan även ändras från vecka till vecka beroende på om familjen till exempel ska ha gäster på besök eller om någon familjemedlem ska resa bort någon vecka, allt för att minska risken för att mat eller råvaror ska behöva slängas. Till skillnad från de andra matkasseföretagen på marknaden satsar Matkomfort på att förbereda all mat så långt det går innan den levereras till dig för att du ska vinna så mycket tid som möjligt. Målet är att du endast ska spendera 10-15 minuters aktiv matlagning i köket inför varje middag och detta de dagar då du i regel har mindre tid!

UPPEHÅLL FROM 1/1 2015 Ellens Gryta erbjuder dig en helt färdiglagad middagskasse som levereras till din dörr – du värmer och serverar när det passar dig. Du kan du välja 4 eller 6 portioner och tre eller fyra middagar. Allt är glutenfritt. Det enda du behöver göra är att förbereda det du vill servera till, exempelvis potatis, pasta, ris eller varför inte ett gott bröd? Middagarna värms med fördel i en gryta eller i ugnen men de går givetvis även att värma i micron.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder