Matkasseguiden testar Matkomforts middagsmat

Matkomfort är middagslösningen som passar alla familjer oavsett storlek och nu i veckan testar vi på Matkasseguiden.se Matkomfort premium alternativ. Matkomfort är ju som bekant en middagslösning och inte någon vanlig matkasse. Förutom den höga kvalitén på maten är det schyssta med Matkomforts premium-abonnemang att det går bra att själv välja det antal portioner man vill ha per dag. Så vare sig man är singel eller upp till sex personer i familjen så ser Matkomfort till att ni alla blir mätta och belåtna.

Antalet portioner kan även ändras från vecka till vecka beroende på om familjen till exempel ska ha gäster på besök eller om någon familjemedlem ska resa bort någon vecka, allt för att minska risken för att mat eller råvaror ska behöva slängas.

För familjen som vill ha något enklare och samtidigt barnanpassad mat finns det så kallade Bas-abonnemanget. Bas-abonnemanget består av en lite enklare huvudråvara som, precis som i Premium-abonnemanget, garanterat alltid kommer från svenska gårdar. Bas-abonnemanget levereras i fyra portioner per dag och är ultimat för familjen bestående av två vuxna och två barn.

Matkasseguiden testar Matkomforts middagsmat

Det är enkelt att justera och anpassa sitt abonnemang via Matkomfors smidiga webbtjänst. Val av abonnemang, antal portioner och vidare – förutom det får man som kund info om exakt när leveransen kommer och mycket mer. Till skillnad från en del andra leverantörer kommer ofta Matkomfort på riktigt bra tider som även passar den aktiva och upptagna familjen.

Under veckan kommer vi att äta bland annat;

  1. Svensk risotto med kallrökt lax, ärtor och rödlök samt mild senapscreme
  2. Citron och svartpepparstekt kycklingbröst med örtbuljong, ugnsbräserad purjolök och ingefärsglacerad morot
  3. Pastagräng med nötfärs, grädde och ost, grönsallad med rödlöksvinegrette
  4. Kryddstekt karréspett med rotfrukts bbq, citronstekt broccoli och rostad potatis

Nu ska bli riktigt spännande och kul att testa och dokumentera de kommande dagarna. Matkasseguiden.se återkommer inom kort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder