Matkassen för välgörenhet

Vad är egentligen en matkasse för välgörenhet? Linas Matkasse vet!

Nicklas som har grundat Linas Matkasse har tidigare jobbat och verkat inom biståndsvärlden. Och Linas Kenyakasse är hans initiativ för att låta Linas Matkasse bidra till en bättre värld.

Under vintern 2009 föddes således idén och den länk som Nicklas sökt mellan sitt företagande och bistånd. Tillsammans med sin fru Malin (som ligger bakom idén med Linas Matkasse) kom de fram till att dela med sig av sin framgång genom skänka just matkassar till människor i nöd. Tillsammans med Linas Matkasse växande kundbas finns bra potential att göra något riktigt bra av idén.

Med Nicklas och Malins bakgrund samt nätvärk var steget mellan idé och verklighet inte långt. Tillsammans med  IAS såg Linas Kenyakasse såg världens ljus i Januari 2010.

I Februari 2010 åkte Nicklas och Malin till Kenya för att kontrollera och säkerställa projektet. De återvände till Sverige med många tuffa levnadsöden i bagaget men också tillfredsställda över projektets kvalité och fulla av förväntan över vad de tillsammans med sina kunder kommer att kunna göra för dessa människor.

Kassen som mottagarna får innehåller basvaror som ris, majsmjöl, vetemjöl, bönor, olja samt hygienartiklar. Allt för att skapa en skönare vardag för människor som befinner sig i en utsatt situation.

Gör som många andra – prova Linas Matkasse idag! Du kommer inte bli besviken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder