Matkomfort Matkasse

Matkomfort logotype

Nyhet! Du får nu 945 kronor i rabatt som ny kund! LÄS MER HÄR!

Matkomfort är en unik middagslösning av din vardagsmat måndag-torsdag  med direktleverans hem till din dörr på söndagar och som passar alla familjer oavsett storlek.

Med Matkomfort Premium väljer ni nämligen själva det antal portioner ni vill ha per dag (1-6 portioner). Så vare sig du är ensam i hushållet eller om ni är upp till sex personer i familjen så ser Matkomfort till att ni alla blir mätta och belåtna.

 

Antalet portioner kan även ändras från vecka till vecka beroende på om familjen till exempel ska ha gäster på besök eller om någon familjemedlem ska resa bort någon vecka, allt för att minska risken för att mat eller råvaror ska behöva slängas.

Med Matkomfort Premium erbjuds ni dessutom en mer exklusiv råvara och behöver heller inte kompletteringshandla något för att maträtterna ska vara fulländliga. Matkomfort förser dig och din familj med färska råvaror som dessutom alltid kommer från svenska gårdar.

Till skillnad från de andra matkasseföretagen på marknaden satsar Matkomfort på att förbereda all mat så långt det går innan den levereras till dig för att du ska vinna så mycket tid som möjligt och ge dig extra hög smaklighet på köpet. Målet är att du endast ska spendera 10-15 minuters aktiv matlagning i köket inför varje middag och detta de dagar då du i regel har mindre tid!

För familjen som vill ha något enklare och samtidigt barnanpassad mat finns det en Bas produkt. Bas produkten består av en lite enklare huvudråvara som, precis som med Premium produkten garanterat alltid kommer från svenska gårdar. Bas produkten innehåller fyra portioner mat per dag måndag-torsdag och är ultimat för familjen bestående av två vuxna och två barn.

Nyhet 2015 – STHLMSLÅDAN

Nu utökar Matkomfort utbudet med en meny som efterfrågats av kunderna.

Sthlmslådan som levererar första gången i april, bjuder på en meny innehållande veckans fågel, fisk och fantasi, där alla färska grönsaker är ekologiska.

En meny utan rött kött och med ekologiska grönsaker

Sthlmslådan är Matkomforts senaste nyhet bland menyerna. Inspirationen hämtas från rådande mattrender, men också från kundernas önskemål.

Sthlmslådan vänder sig till dig som inte vill äta rött kött. Den består av en tredagarsmeny baserad på fågel-, fisk- och veggishrätter – samtliga kryddade med en god dos fantasi.

Alla måltider är kockförberedda à la Matkomfort och serveras med ekologiska grönsaker. Din insats i köket går snabbt och det enda du behöver ha hemma är kockmössan, salt, peppar och något att steka i. Sthlmslådan erbjuds i 1-6 portioner.

Matkomfort levererar än så länge i hela Stockholm och Uppsala och kommer på sikt att leverera i större delen av Mälardalen. Du väljer själv när du vill ha Matkomfort eftersom du själv kan administrera dina leveranser på ”Min sida”. Där kan du också enkelt se exakt när dina leveranser kommer på söndagar. Matkomfort passar dig som vill ha god, näringsriktig mat från grunden med snabb tillagningstid. Råvarorna är alltid garanterat färska, svenska och tillagade helt utan tillsatser eller konserveringsmedel.

Det en enkelt och flexibelt att vara kund till Matkomfort, det enda du behöver tänka på är att ha 7 dagars framförhållning för ändringar av portionsantalet eller borttagning av redan planerade leveranser.

Matkomfort matlåda

Vill du veta hur en vecka med Premium middagar från Matkomfort ser ut?

  1. Inspirerande premium middagar
  2. Mer inspirerande premium middagar

Ange rabattkoden MATKASSEGUIDEN när du beställer – klicka här!

 

Nyhet 2015! Du får nu upp till 945 kronor i rabatt som nykund hos Matkomfort med rabattkod – LÄS MER HÄR!

Matkomfort Matkasse

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder