Matkomfort Vrooom

Bild på Matkomfort Vrooom

Matkomfort rivstartar 2016 höst med att uppdatera sin BAS-middag till den helt nya Matkomfort Vrooom! Perfekt för dig som vill minimera tiden i köket (5-10 min), men ändå äta god mat lagad från grunden.

Matkomfort berättar

Fredrik och Henrik på Matkomfort ”Vi är stolta att kunna presentera höstens stora nyhet, vår Bas blir nu ännu snabbare – och snyggare! Självklart är allt fortfarande lagat från grunden av våra kockar och samtliga huvudråvaror är svenska och färska.”

Vrooom är precis som Matkomforts andra menyer; kockförberedd och mycket lättlagad. Som Vrooom-kund lägger du mellan 5 och 10 minuter i köket, och du får äta god mat lagad från grunden! Ugn och spis får jobba en stund också, men den tiden kan du lägga på annat.

Matkomfort Vrooom består av fyra middagar med fyra portioner per dag. Veckomenyn innehåller däremot inga grönsaker, istället kompletterar du med dina egna favoriter från grönsakslandet efter tid och ambition. Eller så inspireras du av kockens tillbehörstips som de bjuder på varje vecka!

Prova på rabatt via Matkasseguiden

Som vanligt erbjuder vi på Matkasseguiden dig som är sugen på att testa Vroom eller någon annan av Matkomforts Middagslösning ett mycket förmånligt erbjudande som är exklusivt genom oss;

 MatkassePortionerRabattkodPris - Kampanjpris 
MatKomforts logotypPremium, 4 dagar4Matkasseguiden1 285 kr - 1 135 kr*Beställ här
MatKomforts logotypVego Premium, 3 dagar4Matkasseguiden985 kr - 835 kr*Beställ här
MatKomforts logotypVrooom, 4 dagar4Matkasseguiden890 kr - 740 kr*Beställ här
MatKomforts logotypFamiljefavoriter, 4 dagar4Matkasseguiden1080 kr - 930 kr*Beställ här
MatKomforts logotypSthlmslådan, 3 dagar4Matkasseguiden1 170 kr - 1 020 kr*Beställ här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *