Matlycka

Matlycka är företaget som gör att du slipper handla kompletteringsvaror för att kunna laga veckans maträtter: potatis, pasta, vitlök, olja, salt – inget av detta behöver finnas i ditt skafferi, allt följer med i matkassen, smidigt och enkelt! Matlycka erbjuder service, varor och recept till en lägre kostnad än om du skulle göra allt själv, med andra ord ett bekvämt alternativ som ändå är billigare än i butik. Matkasse levereras varje söndag kväll, den perfekta dagen att få hem maten inför kommande vecka. Den innehåller allt som behövs för att laga fem middagar för fyra personer, och skulle ni vara två i hushållet har ni problemet med matlådor löst! Annars tackar säkert inte kompisar eller familj nej till att bli hembjudna till er på middag.

Mer om matkassar på Matlycka

Recepten som följer med i Matlyckas kassar är noggrant genomarbetade och varierade, och de är dessutom familjevänliga och lättlagade. De är enkla att följa, vilket gör att hela familjen kan hjälpas åt att laga maten, ett bra sätt att lära barnen grunderna i matlagning.  Matlycka levererar till hela Storstockholm och närliggande orter. För miljöns skull planerar man leveranserna noga och låter många leveranser åka kollektivt. Prenumerationen är en tillsvidareprenumeration och man behöver därför inte göra några nya beställningar för att fortsätta få matkassen levererad. Eventuella ändringar eller uppsägning behöver göras senast 7 dagar före nästa leverans.

Maträtterna som man tillagar med hjälp av Matlyckas planering är varierade och goda, och består både av klassiska rätter och nya, spännande recept som kanske kan bli familjens nya favorit? Skulle någon eller några i familjen vara laktosintoleranta kan Matlycka erbjuda ett laktosfritt alternativ där alla mejeriprodukter bytts ut mot laktosfria varor. Med Matlyckas matkassar sparar man mycket tid, tid som man kan lägga på sådant man hellre vill och behöver göra – kanske träna, plugga, städa eller helt enkelt tillbringa kvalitetstid med vänner och familj.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder