Melodifestivalkasse

MatHem erbjuder dig en Melodifestivalkasse för 399 kr som innehåller allt du behöver för att kunna sitta hemma och mysa med tacos, chips, godis och röstningskit. Beställ Melodifestivalkassen här!

Tacomiddagen består varannan vecka under melodifestivalveckorna vilket är vecka 5 till 10. Leveransen är på torsdagen eller fredagen.

I år är första deltävlingen i Karlskrona den 2/2 som följs av deltävling 2 i Göteborg den 9/2 och deltävling 3 i Skellefteå den 16/2. Den sista deltävlingen innan andra chansen är den 23/2 i Malmö. Andra chansen går av stapeln den 2/3 i Karlstad och den stora finalen är den 9/3 i Stockholm.

Det blir David Lindgren som kommer först ut och sist är Ulrik Munther i Malmö.

Melodifestivalkasse

Det här innehåller MatHems Melodifestivalkasse

1 tacomiddag för fyra personer
2 stora läskflaskor
2 påsar chips/snacks med dip
1 pkt glass
Godis
Röstningskit

Beställ här!

Den här mysiga festkassen levereras på udda veckor torsdagen och fredagen innan melodifestivalen. Varannan vecka är det kycklingfajitas med guacamole och varannan vecka är det klassiska köttfärstacos. De udda veckorna kommer det att vara kyckling och de jämna blir det köttfärs.

Mer fakta om Melodifestivalen

Skulle du känna för att lämna in ett eget bidrag till melodifestivalen så ska du lämna in ditt bidrag på melodifestivalen.se. För årets tävling är det kanske aningen sent, men vem vet. Kanske till nästa år.

För att få delta i melodifestivalen ska du vara minst 16 år eftersom lägsta åldern för att delta i Eurovision song contest är 16 år.

Deltagarna kan sjunga på vilket språk de vill.

Sverige har deltagit de flesta åren sedan 1958 i Eurovision Song Contest och är ett av de länder som nått störst framgång då vi har fem vinster, en andraplacering och 5 placeringar på femteplats.

Den svenska uttagningen till Eurovision Song Contest har ändrats aningen. Först år 1967 så började det kallas för Melodifestival och år 2001 ändrades det åter till Melodifestivalen.

Besök MatHem och läs mer om deras Melodifestivalkasse samt deras övriga produkter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder