Middagsbudet

Sedan 2009 har Middagsbudet varit det självklara valet av matkasseleverantör för många boende i Örebro med omnejd. För Middagsbudet är det viktigt att ha en nära relation till sina kunder och bästa service är därför A och O. Med personliga hemleveranser samt råvaror och ingredienser av absolut högsta kvalitet är Middagsbudet ett mycket uppskattat och populärt företag.

Mer om Middagsbudet

Middagsbudet erbjuder en 5-dagarskasse som räcker till middagar för fyra personer under veckans alla vardagar. För fruktälskaren finns dessutom den härliga Fruktkassen som är fylld av blandade säsongsfrukter. Med 5-dagarskassen får man spännande och inspirerande recept på middagar som är både varierande, nyttiga och framförallt goda. Middagsbudet använder sig aldrig av frysta varor och råvarorna kommer i största möjliga mån från lokala handlare, fiskare och grossister.

Oavsett om det är matkassen eller fruktkassen din familj är sugen på så sker leveransen alltid hela vägen hem till er dörr. Alla kylvaror levereras dessutom i en obruten kylkedja för att råvarorna ska hålla sig i toppskick. När man beställer sin kasse via hemsidan bestämmer man själv vilket datum man vill ha kassen hemlevererad. Alla kassar levereras på tisdagskvällar mellan 17-21 och man bestämmer själv vilken vecka man vill få sin första leverans, om man vill beställa enstaka leveranser eller ett paket om tre matkassar och så vidare.

Alla leveranser måste bokas senast 7 dagar innan önskat leveranstillfälle. I god tid innan sista beställningsdag kommer den aktuella menyn för nästkommande leverans upp på hemsidan. Beställer man enstaka kassar är det därför mycket enkelt att se vilken veckomeny som erbjuds innan man beställer. Varje veckomeny innehåller varierad kost med både kött, fisk, fågel samt rikt på grönsaker och vitaminer.  Är man nöjd med sin matkasse och vill ge bort samma typ av inspiration till en vän så går det utmärkt att köpa och ge bort ett presentkort på 5-dagarskassen.