Middagsfrid Barnkasse

Middagsfrid fyller i år 5 år och har levererat över 6 miljoner portioner mat. Middagsfrid vet att det är viktigt att lyssna på sina kunders önskemål och har därför tagit fram en barnkasse som innehåller 4 middagar för 4 personer där varje rätt i genomsnitt tar 30 minuter att tillaga och introduktionspriset eller prova på priset på Middagsfrid barnkasse är 499 kr och ordinarie pris är 745 kr. Om du vill beställa Middagsfrid barnkasse och få den hemlevererad redan premiärveckan ska du beställa den innan den 25/9-2012.

499 kr prova på pris - 749 kr ordinarie pris

Prova på Middagsfrids Barnkasse för 499 kr

Mer om Middagsfrid Barnkasse

Middagsfrid har lyssnat på sina kunder och lanserar nu en snabbare och mer barnvänlig version av sin matkasse. De fyra middagarna som levereras innehåller klassiska smaker som barn känner igen. Till exempel kommer du finna köttbullar, fiskpinnar och stroganoff bland recepten i Middagsfrid barnkasse. Samtliga rätter är tillagade från grunden har till stor del färska, ekologiska och tillsatsfria råvaror. Du kommer med den här matkassen att laga barnmat fast på riktigt och det kommer att finnas grönsaker med som antingen serveras vid sidan om eller så göms de i goda såser. Grönsakerna är delvis färdighackade.

Att köpa matkasse har ju blivit alltmer populärt de senaste åren och självfallet är det viktigt att det är hälsosam och god mat. För de familjer som har barn så är det också bra för familjefriden om barnen uppskattar maten som serveras. Den här barnkassen är ett bra sätt att servera barnens klassiker på ett sätt som gör att de får smaka på sina favoriträtter när de är tillagade från grunden vilket bör ge barnen en bättre förutsättning att också vilja testa nya och mer vuxna maträtter framöver. Linas Matkasse som också levererar matkassar har under en tid erbjudit barnmatkasse . Då intresset för barnmatkasse ökar är det mycket positivt att fler aktörer har sett det här så att utbudet för konsumenten ökar.

I premiärmenyn på Middagsfrid barnkasse finner du följande 4 maträtter:

1. Lurig lax med grönprickig sås

2. Kärleksfrikadeller

3. Söt kyckling med glada grönsaker

4. Tacorullar med Gucamole

4 middagar för 4 personer

Middagsfrid Barnkasse – Grönsaker vid sidan om eller gömda i goda såser

 

Beställ Middagsfrid Matkasse – Klicka här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder