Middagsfrid kommenterar SVDs artikel rörande kylbilar

Svenska Dagbladet skriver den första november hur Middagsfrid sköter sina leveranser med kyl- och frysvaror. Läs artikeln hos SVD här. De menar att det är missledande att det på vissa ställen på sajten står att det är kylbilar som levererar maten. Det refereras till flertalet experter i artikeln som menar att det finns risk för att maten blir dålig. Vidare så beskrivs oklarheter i vad som gäller med hur länge maten ska gälla och att det inte räcker att Middagsfrid i sin veckomeny skriver att maträtterna ska tillagas i ordning för att hållbarheten ska garanteras.

Middagsfrid kommenterar via ett pressemeddelande på MyNewsdesk här! De säger att de transporterar sina varor i välkylda lådor – passiv kyla och deras tester har visat att de håller samma temperaturer som vid transporter med kylbilar.

Vidare säger de att de tar SVDs artikel på största allvar och har inlett en undersökning för att se om det finns risk att kylkedjan brutits vid något tillfälle. De nämner också att de kommer göra tätare kontroller av transporterna och vara tydliga med kommunikationen till sina kunder så att de hanterar maten på rätt sätt.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder