Middagsfrids Kicki nominerad till Årets Gröna Blogg – för andra gången.

Matkasseguiden.se gratulerar Kicki då det för tredje året i rad är dags att kora Sveriges Bästa Gröna Bloggar. Nomineringarna och tävlingar utses med hjälp av svenska folket. Kicki Theander, grundaren av Middagsfrid, är med Kickisblogg.se en av de nominerade i kategorin mat & dryck vilket vi på Matkasseguiden.se verkligen tycker är både rätt och roligt!

Bild på matkasse-Kicki

Redan 2010 var Kicki nominerad – Även denna gång med Kickisblogg.se, nominerad i kategorin mat & dryck.

Middagsfrid är nominerad

Omröstningen i år startade den 8:e november och håller på fram tills den 25 november på sajten En Lagom Dos Grönt.se.

Tävlingen är Sveriges största bloggtävling inom miljö och arrangeras av sajten En Lagom Dos Grönt.se. I år är Grön Gåva huvudsponsor. Tanken med tävlingen är att uppmärksamma alla stora förebilder inom bloggvärlden som tänker klimatsmart i vardagen.

Kicki låter oss veta följande; ”Jag bloggar av många skäl. Det är ett sätt att visa våra kunder och allmänheten att vi är ett transparent företag som inte har något att dölja. Jag vill visa upp vad vi gör. Jag delar min och Middagsfrids vardag med de som är intresserade. Jag ger ris & ros till matprodukter och belyser dem ur ett E-nummersperspektiv. Jag berättar om klimatsmart mat och ger tips på hur man kan minska sin köttkonsumtion, t.ex. genom att avstå köttet på måndagar. Jag lyfter fram matkvalitetsfrågor som att minska matsvinnet och att bidra till ett hållbart fiske. Framförallt vill jag inspirera till att laga mat själv, antingen med hjälp av våra matkassar eller på egen hand. Bloggen innehåller en hel del recept med bilder”.

Förra årets tävling

Förra årets tävling blev en stor succé med över 25 000 röster. Men arrangörerna för tävlingen är inte förvånade över det stora intresset
– Intresset för gröna alternativ växer enormt i Sverige. Vi får varje dag frågor och åsikter från våra läsare som vill ha tips om hur man enkelt kan leva lite grönare i vardagen, något vi självklart är otroligt glada över, säger Josefine Grahn, chefredaktör på En Lagom Dos Grönt.se.

Matkasseguiden.se vill också passa på att tipsa om det faktum att Middagsfrid nyligt blev testvinnare i Aftonbladets stora Matkasse-test. Läs mer här;

Middagsfrid bäst i test

Middagsfrid bäst i test (Klicka här!)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder