Middagsfrid

Middagsfrid är de som var först med hemlevererade matkassar. Med vår rabattkod får 50 kr extra rabatt utöver befintligt prova på pris. Detta är alltså ett unikt pris via Matkasseguiden. Köp din första kasse från 269 kr!

 MatkassePortionerRabattkodPris - Kampanjpris 
Middagsfrid logoOriginalkassen- 5 dagar4MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >945 - 595Beställ här
Middagsfrid logoBarnkassen - 4 dagar4MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >795 - 495Beställ här
Middagsfrid logoVegokassen - 3 dagar4
MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >675- 475
Beställ här
Middagsfrid logoFlexitarian - 4 dagar2
MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >595 - 395Beställ här
Middagsfrid logoSnabba- 3 dagar4
MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >795 - 595Beställ här
Middagsfrid logoFrukostkasse*MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >195- 149Beställ här
Middagsfrid logoFruktkasse3-3,5 kgMKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >145 - 99Beställ här

Recension-Flexitarian-Middagsfrid

Så här gör du för att få 50 kr extra rabatt:

  1. Gå till Middagsfrid genom att klicka här!
  2. Fyll i din adress, postnummer och postort
  3. Välj produkt och erbjudande och slutför registreringsprocessen

Få bästa pris när du blir kund hos Middagsfrid

Middagsfrid har vunnit tester vid flera tillfällen. Bland annat har de vunnit i ett test som Aftonbladet genomfört flertalet gånger. Även 2015 blev de utsedda som testvinnare av Bäst-i-test.se.

Bäst i test enligt Aftonbladetmiddagsfrid bäst i test 2016

Middagsfrids rabatt på prova på matkassen

Med Matkasseguidens unika rabattkoder köper du Middagsfrids matkassar till prova på priser från 269 kr!

Bild på Middagsfrids matkassar

Läs Matkasseguidens intervju med Kicki Theander.

Mer om MIDDAGSFRID

Vardagen är full av måsten. Någon måste lämna, någon måste hämta, någon måste vabba och någon måste jobba. Livet är vad livet är. För det mesta fantastiskt, men lika ofta hektiskt och kanske väl mycket då och då. Och till råga på allt måste någon laga middag – varje dag.

Men vardagarna måste inte vara en transportsträcka till helgen. Varje dag kan vara en till chans att sätta sig ner tillsammans och njuta av en god vällagad måltid. En riktig middag gjord på bra råvaror med kärlek i matlagningen. Då blir maten en anledning att ses. Och kanske rent utav sitta kvar en stund. Prata om dagen som varit, eller planera helgen som kommer, och inte bara slänga i sig maten innan kvällens träningar, tvättider och tråkiga måsten börjar. Det är klart att det inte går varje gång. Ibland är det enda som funkar korv, makaroner och Netflix. Och ketchup. Massor av ketchup.

En hemleverad matkasse är inte hela lösningen. Men det är en del av den. En bit på plats i det berömda livspusslet. En storhandling mindre och en större anledning att äta middag ihop. Ett steg närmare lite mer Middagsfrid, helt enkelt.

Middagsfrids VISION

Vår vision är en bättre matvärld där allt fler värderar hemlagad mat baserad på riktiga råvaror där man även tagit hänsyn till hälsa, natur och klimat. Vi brinner för den gemensamma familjemiddagen, att man samlas på kvällen och äter mat som man själv lagat från riktiga råvaror. Måltiden är en ypperlig social institution där man kan mötas och prata om hur dagen varit. Flera studier visar att måltiden är mer effektiv för barns språkutveckling än att läsa sagor för dem. Middagen är så mycket mer än bara näringen i maten.


Recension Flexitarian matkasse Middagsfrid

Charlotte ”glitzy” Josefsson, 33 år, recenserar Middagsfrids nyhet matkasse för flexitarianer 🙂

Vad tyckte Charlotte? Häng med!

Att få hem en matkasse är inte alls dumt. Man sparar tid på att planera veckans meny och att åka till mataffären. Matsvinnet minskar avsevärt i vårt hushåll i alla fall. Vi är experter på att använda hälften av alla produkter vi handlar hem. De ruttnar och de måste sen slängas. En annan uppsida är att man provar många nya rätter som man annars inte hade testat. Dessutom sparar i alla fall vi pengar på det och det är på grund av att man använder ALLT.

Utbudet på matkassar har blivit enormt. Vi alla är olika och nu mer finns en kasse för alla smaker och önskemål. Men att leta upp dessa kassar själv tar tid.

Matkasseguiden är toppen som hjälper dig att välja rätt matkasse, matkassar eller butik för att handla matvaror online. Sedan 2010 har de jämfört, recenserat och sammanställt alla matkassar och matbutiker online. En enkel och lättöverskådlig tjänst. Så skönt att slippa googla runt och söka själv.

Leverans

Man kan välja den stad man bor i och man får då upp vilka kassar som levererar till just din stad. Utöver det ser man aktuella rabatter och kampanjer, recensioner, leveransorter och mycket mer.

Omdöme

Just nu testar vi en flexitarian-kasse från Middagsfrid då vi vill börja äta mer vegetariskt och skippa rött kött men jag orkar/har inte tid att  sitta och googla och leta efter recept. Nä, här får man hem en kasse och man tvingas laga det. Det är så mycket gott. Jag har exempelvis gjort mina första kikärtsbiffar. Det som är roligt med matkassar är ju att man faktiskt tvingas laga en himla massa mat som man kanske inte annars hade testat och man blir oftast positivt överraskad. Dessutom äter vi mer grönsaker när vi har matkasse vilket jag ser som en uppsida. Då kan jag slopa ”drink your greens”.