Middagsfrid

Middagsfrid är de som var först med hemlevererade matkassar. Med våra rabattkoder frå du helt unika rabatter hos Middagsfrid. Köp din första kasse från 269 kr!

 MatkassePortionerRabattkodPris - Kampanjpris 
Middagsfrid logoOriginalkassen- 5 dagar4MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >945 - 595Beställ här
Middagsfrid logoBarnkassen - 4 dagar4MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >795 - 495Beställ här
Middagsfrid logoVegokassen - 3 dagar4
MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >675- 475
Beställ här
Middagsfrid logoFlexitarian - 4 dagar2
MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >595 - 395Beställ här
Middagsfrid logoSnabba- 3 dagar4
MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >795 - 595Beställ här
Middagsfrid logoFrukostkasse*MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >195- 149Beställ här
Middagsfrid logoFruktkasse3-3,5 kgMKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >145 - 99Beställ här

Middagsfrid har vunnit tester vid flera tillfällen. Bland annat har de vunnit i ett test som Aftonbladet genomfört flertalet gånger. Även 2015 blev de utsedda som testvinnare av Bäst-i-test.se.

Bäst i test enligt Aftonbladetmiddagsfrid bäst i test 2016

Middagsfrids rabatt på prova på matkassen

Med Matkasseguidens unika rabattkoder köper du Middagsfrids matkassar till prova på priser från 269 kr!

Bild på Middagsfrids matkassar

Läs Matkasseguidens intervju med Kicki Theander.

Mer om MIDDAGSFRID

Vardagen är full av måsten. Någon måste lämna, någon måste hämta, någon måste vabba och någon måste jobba. Livet är vad livet är. För det mesta fantastiskt, men lika ofta hektiskt och kanske väl mycket då och då. Och till råga på allt måste någon laga middag – varje dag.

Men vardagarna måste inte vara en transportsträcka till helgen. Varje dag kan vara en till chans att sätta sig ner tillsammans och njuta av en god vällagad måltid. En riktig middag gjord på bra råvaror med kärlek i matlagningen. Då blir maten en anledning att ses. Och kanske rent utav sitta kvar en stund. Prata om dagen som varit, eller planera helgen som kommer, och inte bara slänga i sig maten innan kvällens träningar, tvättider och tråkiga måsten börjar. Det är klart att det inte går varje gång. Ibland är det enda som funkar korv, makaroner och Netflix. Och ketchup. Massor av ketchup.

En hemleverad matkasse är inte hela lösningen. Men det är en del av den. En bit på plats i det berömda livspusslet. En storhandling mindre och en större anledning att äta middag ihop. Ett steg närmare lite mer Middagsfrid, helt enkelt.

Middagsfrids VISION

Vår vision är en bättre matvärld där allt fler värderar hemlagad mat baserad på riktiga råvaror där man även tagit hänsyn till hälsa, natur och klimat. Vi brinner för den gemensamma familjemiddagen, att man samlas på kvällen och äter mat som man själv lagat från riktiga råvaror. Måltiden är en ypperlig social institution där man kan mötas och prata om hur dagen varit. Flera studier visar att måltiden är mer effektiv för barns språkutveckling än att läsa sagor för dem. Middagen är så mycket mer än bara näringen i maten.