Middagsfrids Registreringsprocess

Steg 1

  1.  ”Beställningsknappen” under Middagsfrids loggan i övre delen av sidan något till vänster.
  2. Fyll i dina uppgifter i spalten till höger samt välj om du vill ha 3- eller 5-dagarskassen. 3.
  3. Klicka sedan på fortsätt i nedre högra hörnet

 

Steg 2

  1. Välj vilken veckodag du ha det levererat
  2. Välj om du vill ha det levererat varje eller varannan vecka
  3. Ange betalningsmetod samt välj om du vill lägga till någon av Middagsfrids tilläggskassar

 

Middagsfrids matkasse

Läs mer om registreringsprocessen nedan

Middagsfrids vision om att skapa just frid runt middagsbestyren samt ett stressbefriat och näringsrikt liv för sina kunder visar sig även när det kommer till registreringsprocessen på deras hemsida. Att bli kund hos Middagsfrid är lika lätt som att ta en paus från, eller helt sluta med, deras matkasse om ens livssituation skulle förändras. Som kund hos Middagsfrid finns det inga bindningstider eller fraktkostnader att oroa sig för. Fraktkostnaden ingår i priset och man kan när som helst säga upp eller pausa sin leverans av matkassar. Det är dessutom helt upp till kunden om man vill ha matkassen levererad varje eller varannan vecka, allt för att passa så många människors behov och vardagsschema som möjligt. Middagsfrid erbjuder dessutom valmöjligheten att få hem en kasse med en 3 dagars-meny eller en 5 dagars-meny. Båda kassarna är avsedda för fyra personer.

www.middagsfrid.se klickar du enkelt på Beställ-knappen högst upp på sidan. Knappens placering precis under Middagsfrids logga gör att den är enkel att hitta. När du klickat dig in på beställningssidan fyller du i dina adressuppgifter i spalten till höger. Samtidigt som du fyller i din adress får du direkt veta om Middagsfrid levererar i ditt område. Eftersom Middagsfrid idag kan leverera sina matkassar till över hälften av Sveriges befolkning, är chansen att de levererar till ditt område väldigt stor. Här fyller du även i om det är 3 dagars-menyn eller 5 dagars-menyn som du vill få hemlevererad. Vilken kasse du än väljer så får du ett rabatterat pris vid din första beställning. När allt är korrekt ifyllt klickar du på Fortsätt längst ner på sidan.

Nu har du kommit till andra och sista steget i din beställning. Här väljer du enkelt vilken veckodag och datum du vill att din första matkasse ska levereras. Du väljer dessutom om du vill ha leverans varje eller varannan vecka och även på vilket sätt du föredrar att betala. Antingen betalar du med betalkort eller faktura. Väljer du kortbetalning får du registrera ditt kort på Middagsfrids registreringssida. I samband med registreringen dras en krona från ditt kort för att kontrollera att alla kortuppgifter stämmer. Middagsfrid femdubblar din krona och donerar pengarna till Naturskyddsföreningen. Betalningen för din matkasse dras mellan 5-7 dagar innan kassen levereras till din dörr. I samband med detta får du via mail en avisering på att pengarna har dragits från ditt kort. Eftersom alla transaktioner av pengar är krypterade är det endast DIBS Payment Service AB, Middagsfrid samarbetspartner vid betalningar, som tar del av dina kortuppgifter.

Vid detta steg i registreringsprocessen får du dessutom möjligheten att välja en av Middagsfrids populära tilläggskassar. Med valmöjligheter som Stora frukostkassen, Fruktkassen, Bakpaketet eller Fredagsmyskassen finns det en passande tilläggskasse för alla som vill unna sig och sin familj lite extra lyx en vecka. Med dessa två enkla steg tar registreringen bara några minuter. Sedan är det bara att vänta och se fram emot leveransen av er första matkasse.

Beställ Middagsfrid – Klicka här!

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder