Middagskorgen

Middagskorgen är ett företag som startades år 2008 av Cecilia Strömberg och hennes dotter Ebba. Sedan 1,5 år tillbaka är det Cecilia och hennes man som driver företaget, som levererar mat tillsammans med recept, direkt hem till dörren varje måndag eftermiddag. Man kan även välja att hämta Middagskorgen i någon av de butiker företaget samarbetar med, då till ett lägre pris än vid hemleverans. För tillfället levererar Middagskorgen sina matkassar till Färjestaden, Kalmar, Linköping, Luleå, Norrköping, Nybro och Söderköping, men fler platser är på gång.

Matkasse från Middagskorgen

Middagskassarna innehåller ingredienser till fem middagar för två vuxna och två-tre barn, men även mindre hushåll kan ha stor nytta av Middagskorgen då de automatiskt får morgondagens lunchlåda klar varje dag. Veckomenyerna innehåller kött- och fiskrätter, pasta med olika såser, soppor, gratänger och fräscha grönsaker – med andra ord får man en varierad, hälsosam kost som faller de flesta i smaken. Självklart dominerar de ekologiska och årstidsbaserade råvarorna alla rätter. Dessutom erbjuds i varje matkasse en middag som inte tar så lång tid att laga, och en lite lyxigare middag, kanske till fredagkvällen (eller någon annan kväll du känner för att njuta lite extra). En bra lösning eftersom olika kvällar ser olika ut.

När man anmäler sig till Middagskorgen får man ett medlemsnummer och ett veckobrev där kommande veckas matkasse presenteras. Man bestämmer dock själv vilken eller vilka veckor man vill ha matkassen. Man förbinder sig med andra ord inte till någonting. Detta är en mycket smidig lösning för den vars vardag och situation kan se lite olika ut från vecka till vecka. Med Matkorgen kan man vara säker på att få hem recept och råvaror till god, hälsosam mat, så ofta man själv vill. Detta sparar både tid och pengar och man kan därför göra betydligt roligare saker än att grubbla över planering och inköp av veckans middagar.

Till Matkasseguidens startsida

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder