Middagsplan

Middagsplan är det populära matkasseföretaget som erbjuder färdigpackade matkassar med tillhörande recept och veckomenyer. Idag levererar Middagsplan sina matkassar till boende i Stockholms län samt i Håbo kommun strax norr om Stockholm.

Mer om Middagsplan

Som kund hos Middagsplan bestämmer man själv om man vill få sin matkasse levererad varannan vecka eller en gång i månaden. Man kan dessutom välja om man vill ha 3-dagarskassen eller 5-dagarskassen. Oavsett vilken av kassarna man väljer så är de packade med ingredienser och råvaror som ger middagsmat till fyra personer. Är man endast två i hushållet får man därför mat över som även räcker till lunch nästa dag. För de med laktosintolerans finns dessutom möjligheten att få sin kasse helt laktosfri.

För att kunderna ska få en kost med så bra variation och balans som möjligt innehåller varje veckomeny maträtter med både kött, fisk, och fågel. Varje vecka får man dessutom hem en spännande vegetarisk rätt.

För Middagsplan är det en självklarhet att stötta de lokala producenterna och bönderna. Detta innebär att alla Middagsplans matkassar innehåller ett stort antal närodlade och ekologiska råvaror. Eftersom detta även innebär kortare transporter bidrar det även till en bättre miljö. För att värna om miljön ännu mer och undvika att mat blir över och slängs bort i onödan har Middagsplan valt att inte skicka med vissa basvaror som kommer i större kvantitet än nödvändigt för veckans recept och meny. Inför varje leverans skickar Middagsplan därför ut ett mejl till sina kunder om basvaror som kan vara bra att ha hemma. Dessa varor är ofta sådana som redan finns i hemmet men skulle något fattas i just ert skafferi får ni tack vare mejlet god tid på er att komplettera ert förråd av basvaror. Olja, ströbröd, kryddor och tomatpuré är exempel på varor som Middagsplan inte skickar med i sina matkassar.

 

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder