Middax

Middax Matkasse har avvecklats. Sedan januari 2011 har Middax levererat matkassar i Uppland. Numer hänvisar Middax matkassesugna att beställa sin matkasse hos Middagsfrid.se. 

Middax är Upplands egen matkasse som levereras till hushåll runt om i Uppsala län. I den hittar du råvaror och tillhörande recept för 4 personer och 5 middagar skrivna av våra erfarna receptutvecklare. Fokus ligger på att ta vara på dem lokala producenterna och leverantörerna som finns  i Uppland. Det är för att kunna erbjuda fräscha, ekologiska och närproducerade råvaror som är bra för både dig och miljön!

Mer om Middax

Middax

Helt enkelt är det dem tre vanligaste anledningarna till att deras familj valt Middaxkassen

1. Väldigt smidigt att inför veckan i lugn och ro på söndagen få en välfylld matkasse hemlevererad direkt till dörren. Tydliga recept gör matlagningen till ett nöje!

2. Roligt och inspirerande att prova på nya och spännande maträtter som ger hela familjen en varierad kost med nya råvaror.

3. Fräscha och spännande råvaror som är kontrollerade för högsta kvalitét. Plus i kanten att en stor del levereras från lokala
producenter eller leverantörer som fokuserar på närproducerat, ekologiskt och kravmärkt.

Vi strävar efter att ha kontakt med dem allra bästa leverantörerna i Uppland och kunna erbjuda roliga och annorlunda närproducerade råvaror som ni inte hittar i er egna matbutik. Vi har bland annat råvaror från Andersson och Tillman, Stora Risten, Triller mat och bröd, Sju gårdar, Uggelsta ägg och ost from Skogsbacka.

Prova på pris: 599 kronor
Ordinarie pris: 749 kronor

Leveransområden: Uppsala län

Middax kassar levereras med recept och råvaror för antingen tre eller fem dagar. Med andra ord kan både den hemmakära familjen och familjen som gärna äter ute någon gång i veckan få njuta av den extra tid man sparar med hjälp av en av Middax matkassar. I 5-dagarskassen ingår dessutom alltid ett sjätte recept – en smaskig efterrätt!

Kassen levereras till din dörr varje söndag, så du kan i lugn och ro planera matlagningen inför den kommande veckan. Kanske fisk på tisdag, vegetariskt på torsdag och något festligt till fredagkvällen. Alla råvaror i Middax matkasse är fräscha och färska med hög kvalitet. Man lägger stort fokus vid lokala producenter och leverantörer, och minst 25 % av råvarorna är därför ekologiska och närproducerade vilket är snällt mot både miljön och ditt välmående.  Dessutom erbjuds en ”laktosfri” matkasse, där man bytt ut mejeriprodukterna mot laktosfria alternativ.

Det går bra att pausa sin matkasseprenumeration hos Middax, och man kan även själv bestämma hur ofta man vill ha sin kasse – varje, varannan eller kanske var tredje vecka? Allt beroende på just din familjs önskemål och behov. På Middax jobbar sex personer, två av dem med inköp och resten med receptutveckling. Denna grupp är dock roterande för att det ska bli en så bra variation av recept som möjligt. En av de som jobbar med recepten just nu är Martin Andersson, som vann kocktävlingen ”Den lokala kocken 2010” i Uppsala och även ”Den regionala kocken” mot fyra andra län. Man kan med andra ord räkna med riktigt professionella recept av hög kvalitet, som ändå är både lätt- och snabblagade!

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder