Nätlivs

Hos Nätlivs kan du välja mellan att handla en egenkomponerad matkasse, precis som i butik, fast sedan få dina matvaror hemlevererade till din dörr, eller så kan du beställa en färdigpackad matkasse med recept och ingredienser för fem middagar till fyra personer. Den färdigpackade matkassen kan du välja att prenumerera på, och därmed få hemleverans regelbundet varje eller varannan vecka, eller så kan du köpa en enstaka matkasse, lite då och då, om du inte vill teckna ett abonnemang. Du kan då välja mellan ett tiotal olika matkassar med olika recept, välj helt enkelt den som du tycker låter godast, enklast eller mest spännande. De tio olika kassarna byts dessutom ut med jämna mellanrum.

Lös vardagspusslet med Nätlivs

Nätlivs har tagit fasta på att allt fler familjer känner sig stressade och har svårt att få ihop vardagspusslet med jobb, hämtning och lämning av barn, träning, städning och allt annat som behöver göras. Ska man dessutom planera veckans matsedel, göra de inköp som behövs och sedan laga maten, är det inte konstigt att man ibland känner att tiden inte räcker till. Nätlivs erbjuder därför en smidig lösning som spar mycket tid som kan läggas på andra saker man hellre vill och behöver göra.

De färdigpackade matkassarna innehåller mycket grönsaker och stor variation, och kanske en och annan ingrediens du inte testat tidigare. Recepten är tydliga och enkla att följa, och är alla komponerade av två erfarna dietister och en professionell kock. Ytterligare en service som Nätlivs kan erbjuda är att man kan lägga till ytterligare varor i sin matkasse från deras nätbutik – kanske behöver ni tandkräm, schampoo eller kattmat? På så vis spar man flera besök hos affären, som både stjäl tid och brukar resultera i att man plockar på sig en massa onödiga varor. Förutom matkassar kan man även beställa ett antal olika Fruktkassar, som innehåller mellan tre och 20 kg frukt. De finns som ”basvariant”, med vanliga frukter som banan, äpple och apelsin, och som varianten ”vardagslyx”, med frukter som ananas, vindruvor och ett par säsongsfrukter.

Det finns även andra företag som levererar liknande tjänster där MatHem är en av dem som också erbjuder dig både färdiga matkassar och egenkomponerade matvarukorgar.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder