Nya matkassar hos Matkassegudien.se!

Lagom till veckans slut bjuder Matkasseguiden.se på nya företag och matkassar att läsa och och inspireras från. Först ut är Nätlivs och idag har vi även publicerat en trivsam artikel om det Växsjö-baserade företaget Familyfood.

Sedan tidigare känner du väl till att Matkasseguiden.se har funnits sedan 2010 med målsättningen att ge dig som besökare och konsument information, omdömen, extrapriser, recept och allt annat som hör matkassar och hemlevererad mat till på effektivt och lättsamt sätt.

Som sagt, presenterar vi denna vecka två nya matkassar

Nätlivs

Hos Nätlivs kan du välja på en egenkomponerad matkasse eller en färdigpackad matkasse med recept och råvaror för fem middagar till fyra personer. Den färdiga matkassen kan du prenumerera på, och därmed få hemleverans regelbundet varje eller varannan vecka.

Alternativet är att köpa en enstaka matkasse, då och då. Det är då möjligt att välja mellan ett tiotal olika matkassar med olika recept, välj helt enkelt den som du tycker passar dig och din familj bäst för dagen.

De färdigpackade matkassarna innehåller mycket grönsaker och stor variation. Recepten är tydliga och enkla att följa, och är alla komponerade av dietister och kock. Nätlivs erbjuder också att du kan lägga till ytterligare varor i sin matkasse från deras nätbutik – kanske behöver ni tandkräm, schampoo eller kattmat? Förutom matkassar kan man även beställa ett antal olika Fruktkassar, som innehåller mellan tre och 20 kg frukt. De finns som ”basvariant”, med vanliga frukter som banan, äpple och apelsin, och som varianten ”vardagslyx”, med frukter som ananas, vindruvor och ett par säsongsfrukter.

Familyfood

Familyfood är ett företag som har sin bas på Gårdsby. De välkomnar alltid ett besök från ”nära och köra” intresserade kommande eller nuvarande kunder!

Familyfood erbjuder matkassar i två storlekar, en med råvaror och recept för fem middagar till fyra personer, och en anpassad för fyra middagar till två personer. Med andra ord kan både den större och den mindre familjen ha stor nytta och glädje av Family Foods tjänster. Vill man så kan man dessutom köpa till tre ”kompletteringspåsar” till sin ordinarie matkasse: Familyfruit, en fruktpåse med 3 kg frukt, Familyfriday, en myspåse med chips och cider, samt en pastapåse med fyra sorters ekologisk pasta.

Familyfood lägger stor vikt vid att välja ut de bästa matvarorna från olika lokala producenter. Sylten kommer exempelvis från Moheda sylt, korvarna från Stens chark och Stensåkra och fisken från Åsnens rökeri. Matkassen kan man antingen få levererad direkt hem till sin ytterdörr, vilket sker varje eller varannan måndag beroende på kundens önskemål, eller så kan man komma och hämta sin kasse direkt på gården till ett något lägre pris. Beställer man den större matkassen kan man få alla mejeriprodukter utbytta mot laktosfria eller laktoslåga alternativ.

Läs mer här;

Familyfood

Nätlivs

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Spara Upp till 1 359 kr på 5 kassar

Kickstarta hösten enklare, snabbare och godare!

9.9