Pappas Matkasse köper Framtidens mat

Pappas Matkasse köper Framtidens mat meddelas i ett pressmeddelande på newsdesk 2013-12-13. Pappas matkasse är etablerad i Norrbotten med tillverkning i Västerbotten förvärvar Framtidens Mat som har levererat matkassar i Stockholm och Uppsala i 5 år. Roger Blombäck som är ägare till Pappas Matkasse menar att utbudet de nu kommer att ha kommer vara konkurrenskraftigt och målsättningen är att växa och ta marknadsandelar genom det nya förvärvet.

Pappas matkasse köper framtidens mat

Fördelar med att Pappas Matkasse köper Framtidens Mat

Roger Blombäck fortsätter i pressmeddelandet att berätta att målet för företaget är att de ska leverera minst en färdiglagad maträtt hem till dörren och att tack vare förvärvet/samgåendet med Framtidens Mat kommer de även kunna erbjuda vegetariska rätter och råvaror samt kunna erbjuda produkten SmartaMaten som är fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Annelie Hellström som startade Framtidens Mat är glad åt samgåendet och även hon tror på försäljningsframgång.

Pappas Matkasse levererar matkassar udda veckor till Kalix, Boden, Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå, Storuman, Örnsköldsvik, Sundsvall och jämna veckor i Mälardalen och södra sverige i Stockholm och på Åland. Inom kort öppnar leveranser i Göteborg.

Framtidens mat kevererar matkassar i Stockholm och centrala uppsala.

Läs mer om Framtidens mat här!

Läs mer om Pappas Matkasse här!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder