Premiär för nya matkassar från Linas Matkasse

Premiär för nya matkassar från Linas Matkasse

På Matkasseguiden.se vill vi uppmärksamma att Linas Matkasse senaste tiden har lanserat nya alternativ för den mindre och större familjen, med eller utan barn! Nu finns det förutom Linas klassiska orginal matkasse. En helt ny barnkasse samt en uppdaterad variant av 3-dagarskassen, numer kallad ”Inspirationskasse”.

Alla populära Linas Matkasse alternativ

På Linas Matkasse har man sedan starten fokuserat på barnfamiljer. Nu är det dags att ta ytterligare ett steg i utvecklingen för att erbjuda barnfamiljer fler och bättre alternativ med Barnkassen; Linas Barnkasse har ett stort fokus på barn – och på föräldrar som vill att maten ska vara extra lättlagad.

När Linas Matkasse utformar menyerna får barn vara med och påverka vilka maträtter Barnkassen ska innehålla. Utifrån barnens favoriträtter och Linas Matkasses målsättning om att bidra till sunda middagar skapas goda, varierade och näringsmässigt välbalanserade recept. Linas Matkasse har lyssnat på föräldrar som efterfrågat enkla och lättlagade recept. Det har resulterat i förenklade recept med smarta genvägar som  färdiga såser och grönsakstillbehör som går snabbt att förbereda. Små detaljer som gör matlagningen enklare! I Barnkassen är alltid tre av rätterna snabba medan två är medelsnabba.

Erfarenheten säger att många barn gillar att äta sina favoriträtter ofta medan deras föräldrar föredrar större variation, med tanke på detta faktum kommer menyerna i Barnkassen komma tillbaka ungefär var fjärde månad.

Här följer några typiska barnkasserätter;

  1. Lurig lax med krämig risoni och gurkig sallad
  2. Cowboygryta från vildaste västern med mumsig majskolv
  3. Fyllda pastakuddar med knaprig bacon och tomatsås
  4. Husets Vesuvio med pizzasallad
  5. Kalkon med dillsås, potatis och morotsstubbar

I Linas Matkasse hittar du det mesta du behöver för att laga veckans alla middagar, men vi utgår från att det finns ett basförråd hemma. Om Linas levererar precis allt har vi ganska snabbt byggt upp ett onödigt stort lager av kryddor, olja med mera i ert kök. Finns inte allt detta hemma? Rusa inte iväg och köp allt på en gång! meddelar veckan före vad du behöver så att du kan handla under helgen. Många ingredienser går dessutom bra att hoppa över eller byta ut mot något man har hemma – det kan bli minst lika gott!

Alla populära Linas Matkasse alternativ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder