Pulled pork

Pulled pork

Dag 3 – Glutenfria wraps med pulled pork på vildsvin, chiliaioli och mexikansk mole

Mycket spännande att få prova pulled pork av vildsvin, tidigare har vi gjort på karré, kyckling, biff och fooled pork (vegetarisk på jackfrukt). Med den här typen av produkt kan man ju äta hälsosamma långkok även en vardag då det går så fort att få det klart (40 min). Smaksättning/kryddning var mycket god och passade bra ihop med molen och aiolin. Enda minuset vi kan komma på med rätten var att det skulle kunna ha varit lite mer kött för fyra personer.

Jag har betygsatt varje maträtt för sig från 1-5 i tre olika kategorier. Det är smak, hur väl de passar in för dagen (vardag) samt enkelhet gällande tillagning. 5 är hösta betyg och 1 är lägst.

Smak: betyg 5 (Allt passade mycket bra ihop, god smaksättning på köttet)

Passande: betyg 3 (Vi valde att ta hälften aioli och hälften mole, rätten blir annars ganska fet och passar bättre till helgen)

Enkelhet: betyg 3 (Det var flera moment och har man aldrig gjort en aioli förut kan det vara lite knepigt. Kika gärna in videon där jag visar en latmannaversion av aioli som är hemskt svår att misslyckas med så länge alla ingredienser håller samma temperatur.)

pulled pork

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *