Rabattkod Middagsfrid

Rabattkod Middagsfrid – Matkasseguiden kan stolt erbjuda unika rabatter på Middagsfrids matkassar:

MatkasseDitt PrisRabattkod
Orginalkassen569 krMKG50
Flexitarian449 krMKG50
Barnkassen469 krMKG50
Vegokassen399 krMKG50
Snabba kassen545 krMKG50

Unikt för Matkasseguidens läsare kan du köpa din första matkasse för prova på pris och ytterligare få 50 kr i extra rabatt på Middagsfrids prova på pris.

Rabattkod Middagsfrid – Läs mer:

Nedan kan du se mer om hur mycket den totala rabatten blir om du väljer provapå priset:

  1. Första Orginalkassen för 549 kr, 346 kr rabatt (-59%)! Köp här!
  2. Första Barnkassen för 449 kr. (-59%)!Köp här!
  3. Första Vegokassen för 399 kr. (-59%)! Köp här!
  4. Första Flexitarian kassen för 249 kr. (-42%)! Köp här!
  5. Första Snabba kassen för 545 kr. (-69%)! Köp här!

Rabatt-koden använder du när du beställer din matkase via Middagsfrid. Rabattkoderna går även bra att dela med vänner och bekanta!

 

  • Så här gör du:
  1. Gå till Middagsfrid genom att klicka här!
  2. Fyll i din adress, postnummer och postort
  3. Välj produkt och erbjudande och slutför registreringsprocessen

Första steget i registreringsformuläret

Gå vidare till Middagsfrid genom att klicka här!

Middagsfrid grundades 2007 av Kicki och Victor Theander. Syftet var att förenkla middagsbestyren för barnfamiljer och andra hem som vill ha bra mat på bordet varje middag. Då många sliter med inköp, planering och matlagning och allt fler väljer hel- och halvfabrikat i brist på tid och inspiration.

Kicki och Victor har tre barn i familjen och vet att det är viktigt att maten är klar en viss tid. Visst kan det behövas kompromisser när det är stressigt, men genom Middagsfrid delar Kicki med sig av många knep, där kunderna får råvaror och recept levererade och kan koncentrera sig på att laga bra och god mat.

Middagsfrids menyplanering leds av Kicki och nutritionisten Carina Ålund. Med fokus på råvaror som är färska, tillsatsfria, ekologiska och klimatsmarta, specialskrivs och provlagas alla recept i företagets provkök. Middagsfrid arbetar också med opinionsarbete för att få livsmedelsbranschen att ta fram bättre matvaror.

Maten är vald med hänsyn tagen till näringsinnehåll, miljöpåverkan, smak, pris och tidsåtgång. Middagsfrid kommer konsekvent att välja lite finare råvaror – matkvalitet är inget Middagsfrid vill kompromissa med – och Middagsfrid tror att du märker skillnaden!