Rawfood

Matkasse och rawfood

Allt fler har börjat upptäcka nyttan av att äta så kallad rawfood. Det innebär att man äter mat som är ekologisk och oupphettad, med råvaror av hög kvalitet. Rawfoodshop – http://www.rawfoodshop.se har i olika omgångar erbjudit en matkasse med just raw food. För tillfället så har de dock inte denna produkt i sortimentet. Enklare än en matkasse blir det knappast, då du får både recept och råvaror packat och klart i en matkasse. Du behöver alltså inte läsa på innan vad du kan och inte kan äta, vad som är raw food och vad som inte är det – det som finns i kassen, det är raw food. När matkassen erbjöds Raw Food-matkasse med fem måltider för två eller fyra personer. Det gick också att välja att få den levererad varje eller varannan vecka.

MatkassePortionerPris - Kampanjpris
MatHem Tabell logoMathemValfritt antal150 kr i prova-på rabatt med koden NY150KR o klick på "Beställ här".Beställ här
Veckansmiddag logoVeckasmiddag2-620% på alla kassar med VMMG20 och klick på "Beställ här".Beställ här
Familyfood logoFamilyfood2-410% i rabatt plus premie värd 250 kr via unik rabattkod MATKASSEGUIDEN10 och klick på "Beställ här"!*Beställ här
*Skriv in vår unika rabattkod i textrutan "Meddelande till Familyfood", så dras rabatten av efter första köpet!

Rawfood är ett koncept som går ut på att man till största delen äter ouppvärmd mat, alltså ”rå” mat. Det är en kost som innehåller mycket grönsaker, nötter, svampar, alger och sjögräs, vilket gör att man får i sig hälsosam mat som bygger upp kroppens celler på nytt. Genom att förändra kroppen på molekylär nivå kommer man uppleva att man tänker klarare och känner sig mer energisk. Det är också mat som kan göra att man håller sig frisk och får mindre problem med eventuella krämpor. Rawfood shop är Sveriges ledande aktör när det gäller leverans av rawfood, och de erbjuder också en matkasse de kallar Rawfood matkasse. Denna går att få varje eller varannan vecka och innehåller ingredienser och recept till goda och nyttiga måltider. Rawfood matkasse är ett perfekt verktyg för den som på allvar vill komma igång med rawfood-dieten, och börja leva ett sundare och friskare liv.

rawfood

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder