Recension Flexitarian matkasse Middagsfrid

Charlotte ”glitzy” Josefsson, 33 år, recenserar Middagsfrids nyhet matkasse för flexitarianer 🙂

Vad tyckte Charlotte? Häng med!

Att få hem en matkasse är inte alls dumt. Man sparar tid på att planera veckans meny och att åka till mataffären. Matsvinnet minskar avsevärt i vårt hushåll i alla fall. Vi är experter på att använda hälften av alla produkter vi handlar hem. De ruttnar och de måste sen slängas. En annan uppsida är att man provar många nya rätter som man annars inte hade testat. Dessutom sparar i alla fall vi pengar på det och det är på grund av att man använder ALLT.

Utbudet på matkassar har blivit enormt. Vi alla är olika och nu mer finns en kasse för alla smaker och önskemål. Men att leta upp dessa kassar själv tar tid.

Matkasseguiden är toppen som hjälper dig att välja rätt matkasse, matkassar eller butik för att handla matvaror online. Sedan 2010 har de jämfört, recenserat och sammanställt alla matkassar och matbutiker online. En enkel och lättöverskådlig tjänst. Så skönt att slippa googla runt och söka själv.

Leverans

Man kan välja den stad man bor i och man får då upp vilka kassar som levererar till just din stad. Utöver det ser man aktuella rabatter och kampanjer, recensioner, leveransorter och mycket mer.

Omdöme

Just nu testar vi en flexitarian-kasse från Middagsfrid då vi vill börja äta mer vegetariskt och skippa rött kött men jag orkar/har inte tid att  sitta och googla och leta efter recept. Nä, här får man hem en kasse och man tvingas laga det. Det är så mycket gott. Jag har exempelvis gjort mina första kikärtsbiffar. Det som är roligt med matkassar är ju att man faktiskt tvingas laga en himla massa mat som man kanske inte annars hade testat och man blir oftast positivt överraskad. Dessutom äter vi mer grönsaker när vi har matkasse vilket jag ser som en uppsida. Då kan jag slopa ”drink your greens”.

 

Är du sugen på att testa en matkasse från Middagsfridmed unik prova på rabatt?

 MatkassePortionerRabattkodPris - Kampanjpris 
Middagsfrid logoOriginalkassen- 5 dagar4MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >945 - 595Beställ här
Middagsfrid logoBarnkassen - 4 dagar4MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >795 - 495Beställ här
Middagsfrid logoVegokassen - 3 dagar4
MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >675- 475
Beställ här
Middagsfrid logoFlexitarian - 4 dagar2
MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >595 - 395Beställ här
Middagsfrid logoSnabba- 3 dagar4
MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >795 - 595Beställ här
Middagsfrid logoFrukostkasse*MKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >195- 149Beställ här
Middagsfrid logoFruktkasse3-3,5 kgMKG50 - aktiveras med klick på "Beställ här" >145 - 99Beställ här

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *