Sambos recenserar Linas Matkasse

Sambos recenserar Linas Matkasse

Helgen på Matkasseguiden.se startar med en recension från Malin Hugosson som driver bloggen annamalinsrum.blogg.se! Läs vad Malin och hennes sambo har kommit fram till efter en vecka med Linas Matkasse!

Sambos recenserar Linas Matkasse

Jag och min sambo ville testa att beställa hem en matkasse för att slippa det där ständiga kliandet i huvudet och ”vad ska vi äta idag då?”. Nej, så jobbigt tycker vi kanske inte att det är, då vi båda gillar att laga mat och testa nya maträtter. Men vi ville ändå testa på att ”slippa” planera måltider och handla för en gångs skull. Spara lite tid och framförallt bli inspirerad! Att testa nya maträtter som vi annars inte hade valt att testa kanske…

Vi valde att testa Linas Matkasse. Har nu gjort det under två veckor och det under en månad då de kommer varannan vecka. Så det är denna tid jag baserar mitt tycke efter. Först och främst – vi är väldigt nöjda! Bara det att vi har en trevlig chaufför som levererar maten är ett plus. Kassarna har innehållit fräsch mat och med fick vi en broschyr med utförlig information och recept om maträtterna, fina bilder, tips och lite annat smått och gott.

Mycket av det vi har testat har varit färskt och det gillar vi. I övrigt har de olika rätterna varit väldigt varierade samtidigt som svårighetsgraden varit olika. Ena dagen har man lite bråttom – ja, men då gör man en rätt som är ”snabb” och tvärtom. Vi har ätit allt från färsk fisk, kyckling, biffar till ärtsoppa, lövbiff och varmrökt lax. Allt med för oss ibland nya smaker och med ingredienser man inte skulle testat förut. Som sagt – vi har flera gånger blivit inspirerade.

Sambos recenserar Linas Matkasse

Nu kan jag såklart bara tala för oss, men vi har gillat all mat, mer eller mindre. Vi är inte så kräsna här hemma och vår 1-åring har till och med gillat en del av rätterna. Vissa rätter kanske vi tyckt lite mindre om, men så är det med allt och smaken är som baken! Många gånger kan man krydda till det lite extra, eller tillsätta något annat efter sin egen smak om man vill. Men äter man det mesta äter man nog så gott som allt i denna kasse tror jag.

Mängden mat var ibland så det räckte lagom till fyra personer (som det ska göra per rätt), ibland upp till 6 portioner hos oss! Otroligt bra mängd mat alltså. Vi har några matlådor frysta fortfarande. Perfekt, därmed har vi betalat för lite mer mat än för fem middagar ju.

Sambos recenserar Linas Matkasse

Jag rekommenderar verkligen Linas Matkasse och även om vi kommer testa någon annan nu, bara för att det är kul att testa andra kassar nu när vi fastnat för denna affärsidé, så kommer Linas bli svårslaget och det kommer nog bli så att vi går tillbaka.

GÅ TILL MATKASSEGUIDEN.SE TOPPLISTA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder