Registrering på GI-boxen

GI-boxen är företaget som förser er familj med färdiglagad GI-matkasse, hemlevererad direkt till dörren. För bara 99 kronor, per person och dag, får ni färdiglagad lunch och middag som dessutom är både nyttig och god. GI-boxen startades med två önskningar; att hjälpa människor att gå ner i vikt med hjälp av nyttig och god mat samt att spara människor tid i vardagen och på så sätt minska den stress som många idag upplever.

Tillbaks till GI-Boxen

Inte nog med att både ens vardag och ens kropp blir lättare som kund hos GI-boxen. Själva processen att bli kund är dessutom otroligt snabb och enkel. På www.giboxen.se klickar ni enkelt på Beställ-knappen för att komma till sidan där registreringen sker. Här fyller ni i namn, adress, eventuell portkod och våning samt telefonnummer och mailadress.

När kontaktuppgifterna är korrekt ifyllda är det dags att välja hur många personer i hushållet som ska få njuta av GI-boxens nyttiga och goda mat. Är det endast en person i familjen som vill prova på GI-boxens 4-veckorsprogram så fyller ni helt enkelt i en etta i rutan över antal personer. Eftersom ni får mängdrabatt ju fler personer ni är så lönar det sig att vara flera i hushållet som vill prova på. Är ni två personer får ni 554 kronor i rabatt, tre personer får 1386 kronor i rabatt etcetera. Så varför inte passa på att låta hela familjen njuta av denna goda och nyttiga kost?

Nästa steg är att välja betalningssätt. Som kund hos GI-boxen kan man betala antingen med kort eller med faktura. Vid kortbetalning använder sig GI-boxen av betalningsleverantören PayEx Sverige AB vilket gör att dina kontokortsuppgifter aldrig når någon på GI-boxen. När det gäller fakturabetalning är det Klarna AB som är betalningsleverantör. Vid fakturabetalning har man betalningsvillkor på 14 dagar. Om någon skulle ångra sig efter att beställningen redan är gjord kan denna häva sitt köp fram till två dagar innan utsatt leverans.

Sista steget i din beställning är att bekräfta att dina kontaktuppgifter stämmer och sedan fylla i kortuppgifterna, om det är med kort du vill betala. Har du valt att betala med faktura behöver du endast fylla i ditt personnummer samt bekräfta att fakturaadressen är densamma som leveransadressen. Är fakturaadressen an annan fyller du istället i den. Efter detta kan du luta dig tillbaka och se fram emot leveransen av maten som är en början på ditt nya liv!

Registreringsprocessen har två steg, men allt är på en och samma sida så det är mycket lätt att se hur det hela fungerar:

Registrering på GI-boxen

Registrering på GI-boxen
Beställ GI-boxen – Klicka här!

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder