Registreringsprocess Linas Matkasse

Linas Matkasse startade med en önskan om att bidra till en mer hälsosam och miljövänlig kost bestående av ekologiska råvaror, helt fria från onödiga besprutningsmedel, till familjer runt om i Sverige. Förutom detta är en av grundtankarna bakom Linas Matkasse att underlätta, samt minska stressen i, människors vardag. Eftersom den stora fokusen ligger på att ge människor en så enkel och okomplicerad vardag som möjligt är det självklart även lätt att registrera sig som kund hos Linas Matkasse.

För den som vill bli kund hos Linas Matkasse, eller bara få en hem en prova på-kasse, är det enkelt att komma igång. Genom att gå in på www.linasmatkasse.se och sedan klicka på fliken ”Prova på & beställ”, högst upp på sidan, kommer du fram till den kanske viktigaste delen. Här fyller du i ditt postnummer för att få veta om Linas Matkasse levereras till ditt område. Eftersom Linas Matkasse levererar till nästan 500 orter över hela Sverige är chanserna goda. När du har skrivit in ditt postnummer får du direkt besked på sidan om du bor i ett område där kassen levereras eller inte. Förhoppningsvis får du den goda nyheten att du kan få kassen där du bor och du går då vidare till nästa steg.

Här får du välja vilken kasse du vill prova på. Oavsett om det är 5-dagarskassen, 3-dagarskassen eller en kombination av dessa två, vilket gör att du ena veckan får middag för fem dagar och andra veckan middag för tre dagar, så får du som ny kund en prova på-rabatt. Välj den kasse som passar dig och din familj bäst genom att klicka på Beställ-knappen under den kassen du vill prova.

Nästa steg är att välja pris. När du besöker Linas Matkasse via Matkasseguiden kommer rabattkoden ”Adtraction” att vara förifylld. Eftersom du automatiskt får ett rabatterat pris vid din första beställning kan du här klicka på ”Fortsätt till nästa steg” direkt. Efter detta väljer du vilken vecka du vill att leveransen ska börja samt ditt namn och adress. När dina uppgifter är ifyllda går du vidare till steget efter där du fyller i ditt telefonnummer samt mailadress så att Linas Matkasse-leverantör kan kontakta dig vid eventuella frågor.

Sista steget är att välja betalningssätt. Här kan du välja att betala med kort eller att få en faktura hemskickad. Att betala med kort är säkert eftersom Linas Matkasse är anslutna till Auriga ePayment AB. En säkerhetsanpassad internetbaserad betaltjänst. Vid din beställning dras en krona från ditt kort för att kontrollera att kortuppgifterna är korrekta. Dina kortuppgifter registreras sedan hos Auriga ePayment AB, inte hos Linas Matkasse. Hela beloppet för din beställning dras dock inte förrän några dagar efter att din kasse har blivit levererad. I god tid får du även ett SMS med aviserat belopp samt datum då pengarna kommer att dras. Att komma igång med en spännande, inspirerande, nyttig och välsmakande vardag blir nog inte lättare än såhär.

Köp Linas Matkasse – Klicka här!