Registreringsprocess Tasteline

www.tasteline.com hittar ni inspiration och recept på allt från desserter och bröd till lyxiga maträtter och luncher till budgetpris. Under fliken Matkasse kan ni läsa mer om Tastelines erbjudande. Väl inne på Tastelines Matkasse klickar ni på ”Bli kund” där ni börjar med att skriva in ert postnummer för att få veta om de levererar i området där ni bor. Eftersom Tasteline redan levererar till cirka 25 orter runt om i Sverige är chansen stor att ni har möjlighet att få hem kassen. Svaret får ni direkt på sidan.

Slå in ditt postnummer och se om Tasteline levererar till dig

Se om du kan få matkasse levererat

Om ni möts av det glada beskedet att Tastelines Matkasse levereras i ert område så väljer ni enkelt vilket datum ni vill ha er första leverans. Tasteline levererar sin matkasse varannan måndag men ni bestämmer själva vilken vecka som passar er familj bäst. Den första kassen får ni dessutom till ett prova på-pris som är hela 300 kronor lägre än originalpriset. Eftersom det inte finns några bindningstider hos Tasteline så kan ni dessutom när som helst avsluta eller pausa era leveranser.

När ni valt vilken vecka ni vill få kassen levererad är det dags att fylla i personuppgifter samt leveransadress och eventuell portkod. På en karta på samma sida kan ni enkelt se att adressen stämmer. Vet ni med er att det kan vara svårt att hitta till ert hem finns det dessutom en ruta på samma sida där ni kan skriva in eventuell vägbeskrivning så att chauffören enkelt hittar er.

Fyll i dina uppgifter här och klicka dig vidare

Personuppgifter och adress

För att Tasteline ska kunna föra statistik över sina kunders behov och på så sätt förbättra sitt erbjudande och anpassa sig efter kundernas livssituation och önskemål får du också möjligheten att svara på två enkla frågor; hur många vuxna och barn ni är i hushållet samt var ni hört talas om Tastelines Matkasse. Vid nästa steg i registreringen får ni välja vilket betalningssätt som passar er bäst.

Ni väljer själva om ni föredrar kortbetalning eller betalning via faktura. Vid kortbetalning debiteras köpet på leveransdagen. Väljer ni att betala med faktura får ni en samlad faktura till er epost en gång i månaden. När ni har gjort ert val går ni vidare till nästa steg där ni verifierar att adressuppgifter och leveransdatum stämmer. Betalar ni med kort fyller ni sedan i ert kortnummer och klickar på Betala-knappen. En krona kommer då att dras från kortet för att bekräfta att kortuppgifterna stämmer. Beloppet för din matkasse dras först på leveransdagen.

Tastelines vision är att, med hjälp av sin matkasse, ge människor i Sverige mer inspiration och tid i vardagen då de tar på sig ansvaret att planera, köpa in, packa och leverera veckans middagsmat åt dig och din familj. Eftersom målet är att göra människor liv enklare och mindre stressigt är det självklart även enkelt att bli kund hos Tastelines Matkasse.

Den första matkassen beställer du med 300 kr rabatt för 499 kr – Klicka här!

Lär mer om Tasteline på Matkasseguiden – Klicka här!