Saffron – Saffroncooks.com

Detta koncept finns inte tillgängligt som service längre. Jämför matbutiker och matkasse hos oss här!

Saffron erbjuder färdiglagade maträtter från skickliga och välkända kockar med hemleverans. Det enda du gör är att värma maten i micron 3 minuter. Som exempel så lagar Thomas Sjögren, Årets Kock 2015 maträtterna. Det kommer att vara olika kockar som tillagar maten beroende på vilken vecka. Saffron kommer att ha kockar från restauranger du gillar som tillagar mat med bästa råvaror och smak.

Maträtterna kostar cirka mellan 99 och 129 kronor och du får maten hemkörd genom att beställa den dagen innan. Det kommer också att finnas prenumerationstjänster framöver.

Här är ett exempel på meny du kan välja i stockholm med Ugnsbakad lax med kokt anyapotatis, Fläskbog med rotmosgrönsaker, Bakad purjolök med bönor och potatis:

Saffroncooks.com exemplmeny

Det går även att beställa dryck så som Perrier, Oppigårds pale ale och Jämtlands Steamer:

Saffron - Drycker

Saffron – Råvaror och produkter

Maten tillagas av välkända kockar som arbetar på välkända restauranger i din stad och de bästa tänkbara råvaror används till dina rätter.

Klickar du in på en av rätterna ser du vilken kock som står bakom samt mer detaljer om rätten så som en mer utförlig beskrivning av rätten, hur du värmer upp den, vad det är för ingredienser samt näringsinnehåll:

saffroncooks mer om rätterna

Köpprocessen

För att beställa går du in på saffroncooks.com och anger ditt postnummer för att säkerställa att du kan få leverans dit där du bor. Sedan väljer du vilka rätter, dagar och antal och klickar på check-out. Du väljer leveranstid mellan 17-18, 18-19 eller 19-20 och kan sedan ange rabattkod om du har någon.

Saffroncooks checkout

Sen anger du dina uppgifter och betalar med kort.

Saffroncooks.com

Här beställer du lika bra på mobilen som på desktop och du slutför ditt köp med några få klick för att få leverans redan dagen efter.

Företaget

Denna tjänst lanseras i början av 2016 och de tre grundarna ser fram emot att hjälpa er att underlätta vardagen och njuta av goda och nyttiga middagar.

Upp till 1 359 kr på 5 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder